Camping Corfwater

  • Nederland
  • Noord-Holland
()
  • Strand & zee
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Aan het water
  • Families met kinderen

Overnachten aan zee!

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en op steenworp afstand van de zee en het strand (100 meter), vindt u Camping & Hotel Corfwater; omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland. Spelen met de golven of liever luieren op het strand en genieten van een ondergaande zon. Kilometers lange fietspaden tussen de bloembollen, door de duinen of langs het natuurgebied “Het Zwanenwater“ nodigen uit om uw longen te vullen met de frisse lucht.

Glamping
Glamping is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Ofwel, kamperen in luxe. Tijdens je vakantie verblijf je in een luxe tent of hut die van alle gemakken voorzien is. 

Family camp Corfwater
Laguna Beach Family Camp Corfwater is dé plek voor families om volop te genieten van een vakantie vol zon- en strandplezier. Op het strand hebben we een eigen plek waar de gasten welkom zijn, waar de activiteiten starten of waar strandstoelen staan om lekker te relaxen. Speciaal voor het Laguna Beach Family Camp worden er verschillende accommodaties neergezet. Zo kunt u kiezen voor een luxe familietent, de Family Bell, een tipi of een Yurt óf een van de comfortabele safarilodges. Ieder verblijf bij het Laguna Beach Family Camp is inclusief heel veel leuke activiteiten. Zo kunt u leren golfsurfen, suppen of longboarden. Daarnaast kunt u iedere week meedoen met een bootcamp of een yoga-sessie en is er héél veel meer te doen voor de hele familie!

Genieten met de kinderen
Op Camping Corfwater vindt u twee speeltuinen voor de kinderen. Hier kunnen ze graven in de zandbak, wippen, schommelen, klauteren en glijden. Maar niets is natuurlijk leuker dan spelen op het strand, in de zee of in de duinen. Voor als het wat minder weer is, is er een speciale recreatieruimte. Hier kunnen kinderen tafeltennissen, spelen op het voetbalspel, darten, een spelletje doen, een video kijken of gezellig met elkaar kletsen. Zo maken ze snel vriendjes en vriendinnetjes.

Suppen of surfen
Bent u op zoek naar een sportieve en ontspannende activiteit aan het strand? U kunt (golf)surfplanken en SUP-boards bij ons huren. Suppen is een heerlijke ontspannen activiteit, die kracht en balans combineert. Wanneer u het eenmaal onder de knie heeft kunt u optimaal genieten van de zee!

 

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Media

Camping & Hotel Corfwater

Ligging