Camping de Duinpan

  • Nederland
  • Zuid-Holland
()
  • Actief & outdoor
  • Kids & familie
  • Strand & zee
  • Wifi
  • Geschikt voor campers

Ontdek en geniet een heerlijke vakantie aan de kust!

Onze camping ligt aan de duinen, het strand en te midden van het hart van De Bollenstreek. U kunt hier kamperen met een eigen tent, caravan of camper op een campingplaats. Een andere mogelijkheid is dat u een luxe chalet voor 2 personen op ons park huurt. Bij ons kunt u genieten van een vakantie aan zee met tegelijkertijd een authentiek kampeergevoel. Wij heten u van harte welkom.

Kamperen
Een campingplaats op Camping De Duinpan is voorzien van alle gemakken die je je maar kan wensen! De plaatsen beschikken over 16A stroom, kabel tv, water en afvoer. De plaatsen zijn ca. 10 bij 10 meter groot. Alle campingplaatsen hebben een eigen parkeerplaats dicht bij uw plaats. Huisdieren zijn (tegen betaling) van harte welkom. De tarieven van een campingplaats zijn incl. 4 kwh verbruik stroom per dag, wifi, 5 min. warm water/douche en vuilafvoer. Alle campingplaatsen liggen dichtbij het toiletgebouw.

Luxe Chalet aan het Water
Wilt u de gezelligheid van een camping én de comfort van thuis, dan zijn onze luxe 2-persoons chalets precies wat u zoekt! De luxe vrijstaande chalets zijn het hele jaar door te boeken en geschikt voor 2 personen, waar huisdieren ook welkom zijn. In de zomer kunt u de grote terrasdeur openzetten en ontbijten op uw terras aan het water. In de winter kunt u na een frisse duinwandeling met uw trouwe viervoeter lekker een warme kop chocolade melk drinken in uw behaaglijke chalet.

Beachloft, gezellige, zonnige lofts direct aan het duin
Wilt u de Genieten van de serene rust, prachtige natuur en bruisend zeewater dan zijn onze luxe 2-persoons beachlofts precies wat u zoekt! De beachlofts zijn het hele jaar door te boeken en geschikt voor 2 personen, waar huisdieren ook welkom zijn. In de zomer kunt u de grote terrasdeur openzetten en ontbijten op uw balkon. In de winter kunt u na een frisse duinwandeling met uw trouwe viervoeter lekker een warme kop chocolade melk drinken in uw behaaglijke beachloft.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Media

Camping de Duinpan Promo

Camping De Duinpan uniek gelegen te midden van het strand, zee, duinen en bollenvelden biedt comfort campingplaatsen, luxe vrijstaande 2-persoons chalets en beachlofts. Geniet van een lekkere vakantie aan zee met tegelijkertijd een authentiek kampeergevoel.

Ligging