Camping De Eikenhof V.O.F.

  • Nederland
  • Drenthe
()
  • Kids & familie
  • Meren & plassen
  • Wifi
  • Geschikt voor campers
  • Families met kinderen

Gemoedelijke plattelandscamping midden in een prachtige omgeving

Plattelands Camping de Eikenhof SVR in Hollandscheveld (Drenthe)is een gemoedelijke en rustige kindvriendelijke  plattelandscamping midden in de prachtige omgeving van het Hollandscheveld nabij Hoogeveen in Drenthe. Het mooie recreatiegebied Schoonhoven en de historische dorpskern van Hollandscheveld liggen op nog geen 5 minuten afstand van de camping. Bij Camping de Eikenhof in Drente kunt u heerlijk ontspannen kamperen en genieten van het echte buitenleven. Heeft u geen kampeerspullen? Kijkt u dan eens bij de luxe en comfortabele chalets die wij te huur aanbieden. Voor kinderen organiseren wij tijdens het hoogseizoen leuke Activiteiten. 

Voorzieningen en faciliteiten
Tijdens  uw verblijf op camping de Eikenhof kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn. Door de kleinschaligheid van onze camping is in goed overleg veel mogelijk. Heeft u speciale wensen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. In ons ruim opgezette toilletgebouw vindt u naast de standaard toiletten en douche's ook extra voorzieningen zoals een kindertoilet , verhoogde toilletten met handgrepen, een grote gezinsdouche,douche's met handgrepen en douchestoelen, babyaankleedkussen, badstandaard met babybadjes.

Omgeving
De directe omgeving van Hollandscheveld biedt u een aantal aantrekkelijke recreatiemogelijkheden. De aangrenzende recreatieplas Schoonhoven bijvoorbeeld, waar het een plezier is voor u en uw kinderen om een hele dag te vertoeven. En wat dacht u van de talrijke mooie wandel- en fietsroutes door de oudste bossen van Drenthe hier voor deur? Wist u dat Camping de Eikenhof een officieel oplaadpunt voor uw elektrische fiets heeft?

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging