Camping 't Reestdal

  • Nederland
  • Overijssel
()
  • Bosrijke omgeving
  • Camping
  • Chalet
  • Stacaravan

Zien we je binnenkort?

Midden in het mooie Reestdal vind je onze camping in Overijssel. Op een prachtig plekje met een bijzondere historie. Hier bouwen we met onze familie aan een camping die je ervaart als je tweede thuis. Dus nodigen we jou, je familie, je kinderen, je opa & oma en iedereen die je graag om je heen hebt, van harte uit. Want bij ons ben je zeker van een fijne vakantie. Voor iedereen.

Huren
Elke verhuur accommodatie heeft zijn eigen charme... Welke kiezen jullie? In onze verhuur accommodaties geniet je van heel veel ruimte en comfort. Elke chalet is voorzien van een ruim en overdekt terras waarop je kunt genieten van lange (zomer)avonden. Of wat dacht je van een verblijf in een luxe Safaritent of de stoere Brandweerwagen? Welke accommodatie je ook kiest, het wordt zonder twijfel een heerlijke vakantie!

Kamperen
Voor het echte kampeergevoel ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. 

Basisplaats
Laat de vakantie maar beginnen, want dat is een groot vakantiefeest op onze basis kampeerplaatsen. De Basisplaatsen vind je op het veld Lijster. De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen met grote zandbak en speeltoestel midden op het kampeerveld.

Kampeerplaats met privé sanitair
Het wordt steeds populairder en het is natuurlijk ook erg comfortabel... Je eigen sanitaire voorzieningen. Lijkt dat jullie ook wel wat? Probeer het uit bij ons.

Comfortplaats Specht
Kamperen, maar dan met net iets meer comfort? Kies dan voor een van onze ruime comfortplaatsen. Je vakantie bij ons is puur genieten. Voor de kinderen vind je midden op het kampeerveld een grote zandbak waar zij lekker kunnen ravotten.

Groepskamperen
Met de hele familie bij ons op vakantie? Dat vinden wij natuurlijk hartstikke gezellig! Wist je dat je bij ons, wat betreft accommodatietypes, kunt combineren? Misschien vinden de kinderen het heerlijk om te kamperen, terwijl opa en oma liever een luxe huuraccommodatie huren. Alles is mogelijk... Gezellig bij elkaar! Wil je tijdens jullie verblijf een leuk uitje organiseren? Wij helpen graag een handje bij het samenstellen van een leuk programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wandel- of huifkartocht, klootschieten, gebruik van het Motorikpark en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. 

Willen jullie extra genieten?
Bestel dan tijdens je verblijf warme broodjes of kom genieten van een heerlijk gerecht in ons à la carte restaurant Smullerij 't Reestdal.

Reserveer een jaarplaats
Een vaste plek om jezelf het hele jaar, wanneer je maar wilt, terug te kunnen trekken van het dagelijkse leven... Heerlijk!  Wij hebben op de camping plek voor ruim 120 jaarplaatsen. Deze zijn voornamelijk gelegen aan de linkerkant en achterzijde van het terrein. De speciale faciliteiten op de camping maken een vaste plaats bij ons uniek.

Smullerij 't Reestdal
Gezellig een heerlijk hapje eten? Dat doe je bij Smullerij 't Reestdal! Vanaf 1 april 2021 bent u van harte welkom in onze vernieuwde Smullerij. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en kan genieten van een fijn en ontspannen avondje uit. De ongedwongen sfeer en goede gerechten met producten uit de omgeving zorgen er voor dat iedereen kan genieten. Maar ook voor een kopje koffie of een drankje bent u welkom. Bij mooi weer kunt u op het ruime terras zitten!

Zwembad
Pak je zwemspullen maar vast in, want bij ons beleef je liters waterplezier in het ruime buitenzwembad. Voor de kleinste gasten is er het peuterbad (0,3 meter). Daarnaast hebben we het ondiepe (0,95 meter) en het diepe gedeelte (1,40 meter). Voor ieder wat wils! Koud water? Nee hoor, het water wordt namelijk 100% verwarmd door zonnecollectoren. 

Speel- en Motorikpark
Het Motorikpark... Niet zomaar een speeltuin, maar een ontdekkingsreis en een ongedwongen uitdaging. De toestellen zijn gericht op het stimuleren van het concentratie- en coördinatievermogen van de kinderen.

Recreatieprogramma & activiteiten
Jong en oud hoeft zich geen moment te vervelen bij ons, want wat is er veel te doen! Naast het zwembad, de speeltuinen, het Motorikpark en de kinderboerderij staan er tijdens de schoolvakanties speciale themaweken gepland. Deze themaweken worden georganiseerd door Recrateam en is elke week weer anders.

Reestdal Outdoor
Sportievelingen opgelet! Heb je zin in een gezellige en sportieve activiteit? In samenwerking met Reestdal Outdoor zijn er een heleboel activiteiten voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Bootcamp
  • ATB fietsparcour
  • Kidssurvival
  • Outdoor power challenge
Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Ligging