Verkrema Camping

  • Nederland
  • Gelderland
()
  • Actief & outdoor
  • Kids & familie
  • Meren & plassen
  • Rust & natuur
  • Wifi

Kamperen aan de rivier in de Betuwe!

Camping Verkrema is een fijne familie camping aan het water. Omgeven door de rijke natuur van de Betuwe een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen kampeervakantie in Gelderland. De omgeving heeft veel te bieden, zo bent u ook op wandelafstand van de Utrechtse Heuvelrug voor een boswandeling op de heuvelrug of ontdek de vele boomgaarden en uiterwaarden op de fiets. U kunt bij ons alleen kamperen met een seizoenplaats of met een kampeerarrangement !

Kamperen op het terrein van de steenfabriek
De camping is gesitueerd op het voormalig terrein van steenfabriek v/h S.G. van de Pol welke eind jaren 60 stil werd gelegd door een afnemende vraag naar gebakken straatstenen. Na jaren zonder activiteiten zijn eind jaren 70 de eerste werkzaamheden gestart voor het realiseren van een natuurlijke camping met veel groen, weinig verharde paden en wegen. Door de groene aanleg is de camping verdeeld in meerdere kampeervelden voor toercaravans, tenten en stacaravans. Op alle kampeerplaatsen is een aansluiting voor elektra, water en vuilwaterafvoer aanwezig.

Voorzieningen
Centraal op het kampeerterrein is nog wel één van de twee schoorstenen aanwezig, van verre is dit nu het "punt" waar uw vakantiegevoel gaat beginnen. In het gebouw rond de kenmerkende schoorsteen zijn centraal de voorzieningen aangelegd, zoals het sanitair, wasserette, vaatwasplaats en de overdekte ruimte voor een spelletje badminton. In de deze ruimte is het ook mogelijk om tijdens uw vakantie de meegebrachte fietsen overdekt binnen te plaatsen, in de nachtelijke uren is deze ruimte afgesloten.

Vissen
Langs en voor de camping is meer 500 meter oever beschikbaar voor de sportvisser of vakantievisser. Vissen is mogelijk vanaf de oevers, kribben of steigers voor de camping. Voor het vissen heeft u minimaal een kleine vispas nodig. 

Fietsen, een dagje uit of wandelen in de omgeving
Camping Verkrema is een ideale uitvalbasis om wat te ondernemen, door de centrale ligging is de omgeving hiervoor zeer uitgebreid. Fietsen of wandelen, Gelderland is prachtig voor iedereen! De Betuwe is één van de mooiste gebieden van Nederland. Vanaf de bloesem tot aan de oogst laten de vele boomgaarden u genieten van een idyllisch plaatje.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen


Media

Camping Verkrema Eck en Wiel

Camping Verkrema in Eck en Wiel. Beelden zijn afkomstig van de Yuneec Typhoon H en zijn gemaakt in Ultra HD ( 4k ) op zaterdag 30-07-2016.

Ligging