Sauna en Thermencomplex Palestra

  • Nederland
  • Gelderland
()
  • Wellness & sauna

Een rondreis door de wereld in één dag

Warm op in de Lapse sauna kota's, ontspan in de Marokkaanse berbertent of kom tot rust tijdens een Tibetaanse klankschaalmassage. Maak uw dag compleet met een smaakvol gerecht in ons restaurant. Persoonlijke aandacht, Achterhoekse gastvrijheid en een ruim aanbod aan faciliteiten. Komt u een dagje werelds genieten?

Wat wordt uw verwenmoment?
Laat u verwennen tijdens een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage.Waar kiest u voor? Ontspanning en verbetering van uw huidconditie staat voorop. De behandelingen worden uitgevoerd met producten uit onze eigen Palestra lijn. Maak kennis met onze beautybehandelingen!

Beleef een dagje Wellness
Palestra biedt u uitgebreide saunafaciliteiten met onder andere Finse sauna's, een verwarmd buitenzwembad en een IJslandse scrubruimte. De opgietingen door onze professionele saunameesters zijn een ware belevenis. Gun uzelf een dagje Palestra!

Culinair genieten
Genieten staat voorop tijdens een dagje Palestra. Niet alleen op het gebied van beauty en wellness, maar ook op culinair gebied. Daarom nodigen wij u graag uit voor een heerlijke lunch of smakelijk diner is ons restaurant. Proost met elkaar op een geslaagde dag!

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen

Provincie(s) en streek
  • Gelderland
Aantal personen
  • 1-4
  • 5-9
  • 10-24
Categorie
  • Wellness & sauna
Activiteiten
  • Overig
VeBON gecertificeerd
  • Nee
Toon alle voorzieningen

Media

Palestra Beauty & Wellness

http://www.palestra.nl Op Landal Stroombroek in Braamt, gelegen nabij Doetinchem, vindt u Palestra Beauty & Wellness. Ontspanning en persoonlijke aandacht staan hier centraal. Palestra beschikt over verschillende sauna’s, een grote saunatuin en een hamam. Onze gecertificeerde saunameesters verzorgen dagelijks opgietingen/aufguss. Tijdens een massage of gezichtsbehandeling kunt u heerlijk relaxen. U bepaalt zelf de inhoud van de behandeling die wordt afgestemd op uw huidtype. Tussen de saunarondes en beautybehandelingen door kunt u in ons restaurant genieten van een heerlijke lunch of smakelijk diner. In onze kapsalon kunt u terecht voor een nieuw model of haarkleur. Wilt u nagels die gezien mogen worden? Laat uw handen dan verzorgen tijdens een manicure of pedicure behandeling. Elke eerste woensdag van de maand is het badkledingdag . Op deze dag is badkleding verplicht. De gehele dag staan onze gastvrouwen voor u klaar. Ze zijn erg gastvrij en verwelkomen u graag tijdens een uitgebreide rondleiding binnen ons prachtige sauna resort. De omgeving, de Achterhoek in Nederland, is al net zo prachtig. Samen een dagje weg? Verras een vriend(in), familielid of collega met een cadeaubon van Palestra. Leuk om te geven en te krijgen. Wij verwelkomen u binnenkort graag bij Palestra!

Ligging

Uitjes in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantieparken in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Campings in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantiehuizen in de regio

Toon op kaart Toon op kaart
Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Daarom ga je met een groep naar een RECRON Erkend Bedrijf

Met een groep op pad vereist de nodige voorbereiding. Van tevoren wil je weten of alles goed geregeld is. Of de afspraken helder op papier staan, hoe de veiligheid geborgd is en of de organisatie betrouwbaar is. Want het belangrijkste is dat jullie met elkaar een zorgeloze dag, weekend of week beleven. Als jullie optimaal willen genieten, kies dan voor een RECRON Erkend Bedrijf. Deze bedrijven hebben een streepje voor op andere bedrijven in de leisure en recreatie. Vele groepen, scholen en families gingen je al voor. Hun hoge waardering laat zien dat je bij RECRON aan het juiste adres bent.