Nieuwe RECRON Kennispartners

136421 Logo Recron Kennispartner.jpgmaandag 10 december 2018

Tijdens de RECRON ALV op 6 december jl. hebben, marketingspecialist Prosuco, Stellicher Advocaten, Seijsener Rekreatietechniek en Maas Recreatie Bedrijfsmakelaardij, de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met RECRON ondertekend. Met deze nieuwe Kennispartners wil RECRON actiever inhoudelijke kennis en deskundigheid delen met haar leden en de recreatiesector. Kennis die van belang is voor verbetering of optimalisering van het ondernemerschap van de leden van RECRON. Afgelopen week gingen nog drie andere Kennispartners hen voor.

Samen de recreatiesector naar een hoger niveau brengen

“Bij RECRON is een grote groep Adviseurs en Leveranciers aangesloten. Deze erkende adviseurs en leveranciers leveren allemaal op hun eigen manier een bijdrage aan de recreatiesector. Maar in deze groep zit ook veel inhoudelijke kennis en deskundigheid waarmee we de sector naar een hoger niveau kunnen brengen, aldus Martin Maassen – waarnemend directeur RECRON. Het RECRON Kennispartnerschap betekent actiever betrokken worden bij het delen van inhoudelijke kennis en vanaf 2019 actief ingezet worden voor kennisdeling bij regionale kennisbijeenkomsten, RECRON kennissessies en bedrijfsgroepsmatige sessies. Dit is een exclusieve “verdiepende” samenwerking binnen het RECRON TOP Adviseur-/Leverancierschap”, aldus Martin Maassen.

Marketingspecialist Prosuco 

Marketingspecialist Prosuco heeft al veel recreatieondernemers geholpen met het realiseren van meer boekingen en het realiseren van online projecten en kent de recreatiesector goed. “We vinden het belangrijk dat recreatieondernemers slimme en vooral rendementvolle keuzes maken als het gaat om de besteding en invulling van hun marketingbudget. We adviseren, voeren uit én monitoren de resultaten. Met ons RECRON Kennispartnerschap hopen we samen met RECRON bij te dragen aan het verder professionaliseren van de recreatiebranche, waarbij we heel graag onze marketingexpertise delen en inzetten voor alle RECRON-leden, aldus Janine Messelink, Prosuco

Stellicher Advocaten 

Stellicher Advocaten is 35 jaar nauw betrokken bij de recreatiebranche. Zij weten wat er speelt en willen met deze samenwerking de recreatieondernemer nog beter bijstaan. “Wij staan recreatie- ondernemers bij met praktisch advies en juridische procedures. Omdat we persoonlijk contact en creativiteit belangrijk vinden, kunnen we daadwerkelijk maatwerk bieden; geen standaard oplossingen, maar oplossingen waar anderen geen uitkomst zien. En dat doen we allemaal met veel kennis, expertise én plezier!“, aldus Bas van Susante, advocaat bij Stellicher. 

Seijsener Rekreatietechniek

Seijsener Rekreatietechniek is een naam die wereldwijd wordt genoemd als het gaat over geavanceerde en duurzame technische voorzieningen voor de recreatie. “Onze goede reputatie komt voort uit meer dan 55 jaar knowhow én de wens om onze klanten altijd de best mogelijke, op maat ontwikkelde voorzieningen aan te bieden. Elke camping, groot of klein, met eenvoudige of geavanceerde installaties, is bij Seijsener in goede handen. Of het nu gaat om elektra, drinkwater, verlichting, internet, gas, glasvezelkabel, kabeltelevisie of de toegangscontrole van uw terrein, aldus Bas Durieux, directeur Seijsener. Wij willen in de samenwerking met RECRON vooral onze kennis delen op de verschillende technische vlakken. De eerste bijeenkomst over de energietransitie, bij Seijsener in Zaandam, is daar een mooi en succesvol voorbeeld van.

Maas Recreatie Bedrijfsmakelaardij

Maas Recreatie Bedrijfsmakelaardij (Maas RBM) is een gerenommeerd makelaarskantoor en taxatiebureau, dat sinds 1979 gespecialiseerd is in de bedrijfsmatige recreatiesector. Over de volle breedte van de leisuremarkt bieden wij onze diensten aan. Maas RBM is een bekende partij in de recreatiesector, zowel in de verblijfsrecreatie, de watersport als de dagrecreatie. “Wij taxeren en begeleiden de aan- en verkoop van campings, bungalowparken, jachthavens, golfbanen, hotels, wellnesscomplexen, themaparken, etc.  Met het RECRON Kennispartnerschap willen wij op basis van onze opgedane kennis en ervaring, bijdragen aan de recreatiesector door onze kennis met de leden te delen”, aldus Jappe Eggink, Bedrijfsmakelaar bij Maas.

 


Meer informatie

https://www.recron.nl/kennispartner-worden
https://www.recron.nl/recron-kennispartners

 

« Terug