Huur een vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug

Vanaf jouw vakantiepark Utrechtse Heuvelrug ben je omringd met de mooie bossen en prachtige natuur.

Je kunt volop wandelen op de wandelpaden of een van de vele gemarkeerde wandelroutes lopen. Neem bijvoorbeeld een wandeling over de landgoederen Heidestein en Bornia in Zeist die bekend zijn om de oude ijskelders, een schaapskooi en een theehuis.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen Utrechtse Heuvelrug

Vakantiehuizen Utrecht bij buitenplaatsen en kastelen

Hou je meer van fietsen? Nou de Utrechtse Heuvelrug is het walhalla voor de e-biker, de “gewone” fietser en de MTB-er. Een diversiteit aan paden en routes voor ieder wat wils. Stap direct vanuit jouw vakantiehuisje Utrechtse Heuvelrug op de fiets en plan een rondje buitenplaatsen of fiets de kastelenroute. Breng een bezoek aan paleis Soestdijk of woon een van de buitenevenementen bij in de tuinen van Soestdijk. Of combineer een bezoek aan Landgoed De Paltz van het Utrechts Landschap waar je kunt genieten van de beeldende kunst van Herman van Veen en een lekkere lunch in het Arts Centre.

Stap in de geschiedenis

Stap in de voetsporen van Napoleon en ontdek vanuit vakantiewoningen Utrechtse Heuvelrug de Pyramide van Austerlitz. Deze is gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug. Het monument stamt uit de tijd van Napoleon van begin 1800. Of plan vanuit jouw vakantiehuisje Utrechtse Heuvelrug een tripje naar het indrukwekkende Militair Ereveld Grebbeberg in Rhenen. Ereveld Grebbeberg is de laatste rustplaats voor meer dan 800 militairen die zijn gesneuveld tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

Dagje uit met de kinderen op de Utrechtse Heuvelrug

Vier je een korte of lange vakantie in een vakantiepark Utrechtse Heuvelrug met de kinderen. Geen probleem. Ook voor de kinderen is er super veel te beleven. In Doorn heb je het recreatiepark Rosarium waar de kinderen de hele dag vrijuit kunnen spelen. Ga op expeditie berenbos in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. En ga op speurtocht door het Nationaal Militair Museum in Soesterberg waar je alles kunt ontdekken over bijvoorbeeld de F16-Fighting Falcon. Of ga lekker zwemmen en zonnen bij het Henschotenmeer.