Landal Waterpark Sneekermeer

  • Nederland
()

Jouw eigen aanlegsteiger bij je accommodatie

Landal Waterpark Sneekermeer vind je in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig vakantiepark dat je alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie. De vrijstaande waterwoningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als je met de boot de omgeving wil verkennen of gewoon vanaf je terras wil genieten van de zonsondergang.

Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vind je Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend ook uitstekend te verkennen.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen

Toon alle vakantiepark voorzieningen

Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Daarom ga je voor een RECRON Erkend vakantiepark

Jouw vakantie in Nederland begint bij een RECRON Erkend bedrijf. Een vakantiepark dat is aangesloten bij HISWA-RECRON is betrouwbaar, werkt met heldere afspraken en biedt je optimale zekerheid. Een RECRON Erkend bungalowpark hanteert de RECRON Voorwaarden Vakantieparken die zijn afgestemd met de ANWB en de consumentenbond. Met deze voorwaarden ben je verzekerd van goede en duidelijke afspraken en kom je niet voor verrassingen te staan. Plan je vakantie, pak je koffers in en geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land.