Vakantiepark Landal Esonstad

  • Nederland
()

We zien je graag snel op Landal Esonstad.

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit meer dan 144 rookvrije woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen.

Heb je altijd al in een moderne terpwoning of een woning in Oudfriese stijl willen verblijven? Op Landal Esonstad kies je voor je eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt je omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren.

Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kun je je onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Direct bij de woning kun je vissen of sla een balletje op de Pitch & Putt golfbaan. Kinderen vermaken zich in het overdekt zwembad of de Bollo Club. Ga ook eens een dagje naar Dokkum met zijn gezellige terrassen, gemakkelijk bereikbaar via de 13 kilometer lange fietsroute. Of combineer je verblijf met een dagje Schiermonnikoog (met de eigen veerdienst) of Ameland!

Landal Esonstad is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Dompel u onder in vele activiteiten zoals windsurfen, zeilen, waterfietsen of kitesurfen. Vanaf het park is er een open vaarverbinding naar het prachtige Lauwersmeer. Of combineer uw verblijf met een dagje Schiermonnikoog. Er zijn talloze mogelijkheden in het waterrijke Friesland.

Vanaf de haven (ca. 10 minuten vanaf het park) zit u zo op het Lauwersmeer. Ontdek de ongerepte natuur en het uitdagende landschap van dit Nationale Park. Het is een waar paradijs voor watersport- en vogelliefhebbers. Het activiteitencentrum is een ideaal startpunt om het gebied te gaan verkennen. Bezoek ook eens het dorp Lauwersoog met openluchtmuseum De Museumhaven vol monumentale schepen.

U kunt uw eigen boot aanleggen, maar u heeft ook de mogelijkheid een boot te huren via Paviljoen en Bootverhuur La Barca. Een authentieke zeilboot, een sloep of een motorbootje? De Friese meren liggen voor u klaar. Op het park heeft u de mogelijkheid voor het huren van een waterfiets en kano.

Oneindig veel pret! Op het water, in het zwembad, op het strand of in één van
de leuke speeltuintjes. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment. Bollo maakt de vakantie voor de kids onvergetelijk met gezellige spelletjes en knutselactiviteiten in de Bollo Club.

Landal Esonstad heeft een indoorspeelparadijs! Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Klauter door buizen of ga van de glijbaan. Eenmaal terug op de grond, doorrollen naar de volgende klimobstakels om de laatste hindernissen te bereiken.

Éen van de leukste activiteiten voor de kids tijdens de vakantie is zwemmen! Op Landal Esonstad is er een overdekt zwembad met apart peuterbad. In de zomer zoekt u de verkoeling op van het Lauwersmeer, terwijl de kinderen zich uitleven op het recreatiestrand en de mooiste zandkastelen bouwen.

Tijdens een zomerse dag is een verfrissende duik in het water rondom het Lauwersmeer heerlijk. Direct aan het park gelegen, achter de dijk, vindt u een strandje. Een heerlijke plek voor iedereen die van zonnebaden en water houdt.

Kiezen we voor een snelle hap van de Snackbar of wordt het een à la carte diner bij Brasserie De Waegh? Van ontbijt tot diner, bij ons kunt u voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. De boodschappen bestelt u gemakkelijk online en staan bij aankomst voor u klaar in de accommodatie.

Lees meer Minder lezen

Voorzieningen

Toon alle vakantiepark voorzieningen

Ligging

Uitjes in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Campings in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantiehuizen in de regio

Toon op kaart Toon op kaart

Vakantieparken in de regio

Toon op kaart Toon op kaart
Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Daarom ga je voor een RECRON Erkend vakantiepark

Jouw vakantie in Nederland begint bij een RECRON Erkend bedrijf. Een vakantiepark dat is aangesloten bij HISWA-RECRON is betrouwbaar, werkt met heldere afspraken en biedt je optimale zekerheid. Een RECRON Erkend bungalowpark hanteert de RECRON Voorwaarden Vakantieparken die zijn afgestemd met de ANWB en de consumentenbond. Met deze voorwaarden ben je verzekerd van goede en duidelijke afspraken en kom je niet voor verrassingen te staan. Plan je vakantie, pak je koffers in en geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land.