Vakantieparken in de Betuwe

Ben je op zoek naar een mooi vakantiepark in de Betuwe? Dan is er genoeg keuze voor je om een mooie vakantie te vieren. De vakantieparken zijn verspreid over de gehele regio.

Zo kan je in het oosten van de Betuwe terecht en kan je genieten van al het moois aan de Rijn. Ga je meer richting het westen? Dan kom meer aan de oevers van de Waal. Oftewel, er is voor iedereen een optie en beleef je droomvakantie in de Betuwe.

Vakantieparken

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken in de Betuwe

Vakantieparken aan de Rijn

In het oosten van de Betuwe liggen vakantieparken die dichtbij of zelfs aan de Rijn liggen. Dit maakt dat je kan genieten van allerlei activiteiten aan en op het water. Denk bijvoorbeeld op de mooie zomerdagen eens aan suppen. Een activiteit die erg populair is en veel mensen het water op krijgt. Het is ook mogelijk om op allerlei plekken een boot te huren en daarmee het water op te gaan. Daarnaast zijn er allerlei stranden om te genieten van de omgeving langs de Rijn.
Ben je juist geïnteresseerd in bezienswaardigheden? In dit gedeelte van de Betuwe vind je onder andere bezienswaardigheden zoals de Blauwe Kamer. Dit is aan de rand van de regio en is een natuurgebiedje. Hier vind je onder andere half wilde paarden en runderen. Ook vind je hier een oude steenfabriek. Steenfabrieken zijn iets typerends voor de Betuwe en vind je overal in de regio langs de oevers van de rivieren.

Vakantieparken aan de Waal

Aan de westkant van de Betuwe vind je ook meerdere vakantieparken. Deze bevinden zich in de buurt van of zelfs aan de oevers van de Waal. Aan deze kant vind je allerlei karakteristieke dorpjes en stadjes waar je allerlei bezienswaardigheden kunt bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Tiel en Geldermalsen. Vanuit Tiel kan je ook de Waal op om een dag te gaan varen. Vanuit de vakantieparken in Gelderland kan je ook verder de Betuwe in gaan om te gaan fietsen of wandelen. De Betuwe is namelijk bezaait met allerlei mooie fietsroutes. Daarnaast kom je ook allerlei kersen en aardbeiengaarden tegen. Als je in het hoogseizoen langskomt kan je hier verser dan verse aardbeien en kersen kopen.

Genieten op het vakantiepark in de Betuwe

Ook op het vakantiepark kan je genieten van de faciliteiten die geboden worden. Ga bijvoorbeeld lekker lunchen of dineren in de horecagelegenheid, ga zwemmen in het binnenzwembad of maak gebruik van de sportfaciliteiten. Sommige vakantieparken beschikken in de zomer zelfs over een buitenzwembad. De accommodaties voldoen ook aan al jouw wensen. Luxe zo veel als je wilt en je beschikt over alle ruimte die je nodig hebt. De kids kunnen ook naar de speeltuin of lekker gaan voetballen met de andere kinderen op het park.