Achtergrond
Alles over leren en stages

Leren in de recreatie

De stage van je leven

Stages in de Recreatie

Ben je op zoek naar een stage met veel afwisseling? Waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt? 
Een SBB Erkend leerbedrijf in de recreatie kan jou dat bieden. Denk aan een camping, vakantiepark, attractiepark of buitensportbedrijf. Bij hen beleef je de stage van je leven. Een aantal grote bedrijven heeft vestigingen in meerdere landen. Een mooie kans voor een internationale stage!

Bekijk hier de leisure en recreatie leerbedrijven.

Je kunt ook een stage zoeken via www.recron.nl/vacatures of via de SBB stagemarkt.

Wil jij stagiaires gaan begeleiden?

Training Praktijkopleider

Als praktijkopleider begeleid je mbo-stagiairs in de praktijk van jouw bedrijf. Om stagiairs te mogen begeleiden, is een training praktijkopleider verplicht.

Als je in jouw bedrijf mbo-stagiairs wilt opleiden, dan is een officiële erkenning door SBB als SBB Erkend Opleidingsbedrijf verplicht. Jouw bedrijf moet hiervoor vanaf 1 september 2023 beschikken over een praktijkopleider, die is opgeleid door Endurance of Recreatietrainingen. Heb je vóór 1 september 2023 al een andere training gevolgd tot praktijkopleider? SBB erkent jouw gevolgde training. Je hoeft niet opnieuw naar de training.

Je kunt de training volgen bij Endurance of Recreatietrainingen

Achtergrond

Kies de beste recreatiebedrijven

Campings, bungalowparken, attractieparken en buitensportbedrijven hebben behoefte aan personeel op recreatief, commercieel én technisch gebied. De Recreatie groeit sterk! Die toppositie willen we graag houden. Daarom zijn we altijd op zoek naar het beste talent.  Uiteraard kies je voor een HISWA RECRON Erkend Bedrijf. Deze bedrijven bieden jou de beste kansen en arbeidsomstandigheden. Alles is goed geregeld in de Cao's.