TOP Leveranciers en adviseurs

Zoek uw product/dienst van de erkende TOP Leveranciers/Adviseur en RECRON Kennispartners

Terug naar het overzicht

Nedflex

Categorieën:
Opleidingen/personeelsdiensten, Payroll & Loonadministratie
Contactpersoon:
Dhr. N. Bos
Telefoonnummer:
0229 - 28 29 99
Website:
http://www.nedflex.nl
E-mail:
n.bos@nedflex.nl
Bezoekadres:
Toon in Google Maps
Route naar dit adres

De meest uitgebreide payrolldienstverlening tegen het scherpste tarief

De vraag naar payrolling is de laatste jaren sterk toegenomen in de recreatiesector. Enerzijds vanwege de sterke behoefte aan flexibiliteit in uw branche, anderzijds door de steeds ingewikkelder wordende regels en grotere werkgeversrisico’s waar u als ondernemer mee te maken krijgt.

Nedflex is gespecialiseerd in payrolling in de recreatiesector. Wij hebben onze dienstverlening optimaal afgestemd op uw branche, om zowel u als uw medewerkers talloze voordelen te kunnen bieden. En dat doen wij gegarandeerd tegen het scherpste tarief.

Lagere lasten, géén ondernemersrisico’s

Door gebruik te maken van payrolling bij Nedflex, beperkt u uw ondernemersrisico en dringt u uw administratieve lasten en kosten sterk terug.  Wij laten u niet kopje onder gaan in de stortvloed van administratieve handelingen, regels en wetgeving waar u mee te maken heeft.

Lagere overheadkosten en meer flexibiliteit

Kiest u voor samenwerking met Nedflex, dan komen uw medewerkers bij ons op de loonlijst, waarna wij alle administratieve lasten voor onze rekening nemen. Wij dragen zorg voor goed werkgeverschap, terwijl uw overheadkosten dalen. Tegelijkertijd wint u sterk aan flexibiliteit. Want Nedflex mag uw gewaardeerde flexkrachten ten minste 5,5 jaar flexibel in dienst houden. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw medewerkers. Zij zijn bij goed functioneren immers 2,5 jaar langer verzekerd van werk bij één, vertrouwde werkgever – u. Daarnaast krijgen zij gewoon het loon en het aantal vakantiedagen waar ze recht op hebben.

Betrouwbaar en transparant

Daarnaast zijn wij ISO 9001:2008 gecertificeerd, beschikken wij over het NEN 4400-1 en het VCU certificaat en zijn wij lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen. Op basis van onze betrouwbaarheid, transparantie, uitgebreide dienstverlening en scherpe prijsstelling, hebben brancheorganisaties als RECRON, KHN en LTO Arbeidskracht Nedflex gekozen als payrollingpartner.

Testimonial: “een hele zorg minder”

Camping De Heische Tip (Zeeland), Mieke van den Berg:“Payrolling bij Nedflex is een hele zorg minder. Ik loop geen arbeidsrechtelijke risico’s meer en de administratie en alles wat daarbij komt kijken kostte me heel veel tijd. Ik ben tevreden over de samenwerking, ik heb er geen omkijken naar.”

Is payrolling iets voor u?

Om hier op een laagdrempelige manier achter te komen, heeft Nedflex een payrolltest ontwikkeld. Deze vindt u op www.ispayrollietsvoormij.nl. Binnen 1 minuut heeft u een eerste indicatie. Binnen 1 werkdag ontvangt u een advies op maat. Per mail. En dat advies is 100% vrijblijvend.

Payrollt u al?

Verstandig. Nóg verstandiger is het om ook even offerte aan te vragen bij Nedflex. Wij bieden namelijk de meest uitgebreide payrolldienstverlening tegen het scherpste tarief. Dit kan dankzij onze collectiviteit, waar we u graag van laten mee profiteren. De kans is groot dat wij u een scherper tarief kunnen bieden terwijl u er kosteloos een gerenommeerd planningsysteem bij krijgt. 

Contact

Meer informatie: www.nedflex.nl | info@nedflex.nl | 0229 282 999 | www.ispayrollietsvoormij.nl