Ontdek een heel ander Nederland

Vakantie of weekendje weg? Dan zijn de Waddeneilanden een erg leuke optie om te overwegen.

De vakantiehuizen op de Waddeneilanden bieden verschillende mogelijkheden. De stranden zijn hier een mooi voorbeeld van, maar ook de natuur meer in het ‘binnenland’ van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden bieden sportieve bezigheden maar zeker ook rust en kalmte.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Wis alle filters
Vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Vakantiehuizen Waddeneilanden

Is het tijd voor het jaarlijkse familieweekend? De vakantiehuizen op Waddeneilanden bieden hier de ruimte en faciliteiten voor de hele familie. Deze accommodaties zijn namelijk erg ruim en bieden voor elke familie wel een mogelijkheid om hier de tijd van hun leven te beleven. Wordt het juist een kleinschalig uitje, met een klein aantal personen? Dan is een vakantiehuisje nog steeds een mooie optie. Zo kan je kiezen uit een vakantiepark op een van de eilanden, maar ook zijn er losstaande vakantiehuizen op zowat elk Waddeneiland te vinden.

Een beleving op de Waddeneilanden

Ga je voor een sportief uitje? Of wil je juist meer tot rust komen op de Waddeneilanden? Elk eiland heeft zijn eigen karakter en eigen activiteiten in aanbod. Op zoek naar actieve bezigheden? Denk eens aan fietsen over Terschellingof watersporten op Texel. De bekendste activiteit van de Waddeneilanden is natuurlijk wadlopen op Ameland of Schiermonnikoog. Zoek je meer rust? Wandelen door de duinen is een hele rustgevende bezigheid. Is het een warme zomerdag? Bezoek vooral eens de stranden van Vlieland of Terschelling.

Luxe en Comfort op de Waddeneilanden

Is luxe een harde eis voor jouw volgende uitje? Wil je samen met je gezin of familie genieten van alle comfort? Een vakantiehuis op de Waddeneilanden is een luxe optie. De opties voor luxe zijn ook erg breed. Sommige appartementen op de Waddeneilanden worden aangeboden met wellness zoals een sauna. Een appartement met sauna is absolute luxe en ultiem tot rust komen.