Prachtige kustlijn, brede stranden en interessante steden

Een vakantiehuis huren in Noord-Holland is dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Of je nou met z’n tweeën bent of met een groep. Voor iedereen is een gewenste vakantiewoning of villa te huur.

Noord-Holland is een leuke provincie om er op uit te trekken en alle toeristische attracties te ontdekken. Zo kun je na een dagje Amsterdam, Haarlem, Volendam of het Zuiderzeemuseum en de Zaanse Schans bij terugkomst genieten van comfort en luxe in jouw huis. Ook het buitengebied van Noord-Holland heeft veelal een typisch Hollands karakter met veel polders, slootjes en molens. En je kunt je helemaal uitleven op de prachtige brede stranden en genieten van de watersport in deze provincie. Kortom een vakantiehuis of villa biedt jou en jouw gezelschap een prachtige (luxe) vakantie.

Vakantiehuizen pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen in Noord-Holland

Toerist in eigen land 

Op de kaasmarkt in Alkmaar wordt per handjeklap de prijs van de kaas nog bepaalt, in Hoorn gaat de stoomtram richting Medemblik en in Marken wordt laten zien hoe uit een blok hout een klomp wordt gemaakt. Het is een ware tijdreis die je kunt maken door de provincie Noord-Holland. Oude tradities, oer-Hollandse lekkernijen en gezellige mensen. Je hoeft je in deze provincie zeker niet te vervelen. 

Uitwaaien aan het water

Met aan de ene kant de Noordzee en de andere kant het IJsselmeer is er voor elke strandliefhebber wel een strand om heerlijk te vertoeven. In Callantsoog vind je een prachtig wit zandstrand, in Schoorl ligt één van de hoogste duingebieden van Nederland en Zandvoort plof je neer bij een hippe strandtent. Behalve de in zomer kun je ook in het voor- of naseizoen genieten van de vele stranden door eens goed uit te waaien, of met je hond een mooie wandeling te maken. 

Naar de grote stad 

Veel vakantiehuizen in Noord-Holland zijn te huur op een mooie plek ergens aan het strand, bij het bos of op een andere locatie buiten de stad. Toch is de stad in Noord-Holland nooit ver weg. Onze hoofdstad trekt jaarlijks miljoenen toeristen en dat is niet voor niets. Een dagje Amsterdam is leuk voor jong en oud. Ga naar één van de vele musea, huur een fiets en maak een mooie tocht of ga shoppen bij de IJ-hallen. Naast Amsterdam zijn ook Haarlem en VOC-stad Hoorn de moeite waard om te bezoeken.