Mooie badplaatsen en schilderachtige steden

Zuid-Holland heeft genoeg mooie badplaatsen zoals Scheveningen, Noordwijk, Katwijk en Kijkduin. Vanuit jouw recreatiewoning is het fantastisch om een dagje Den Haag, Delft of Leiden te doen, maar ook de architectuur van Rotterdam is erg leuk om te ontdekken.

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten kun je volop genieten van de natuur, maar ook een bezoek aan het vestingstadje Brielle is zeker de moeite waard. Ook het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee laat jou een bijzonder Nederland zien en kun je genieten van de vele vogels, je kunt er goed duiken of lekker genieten van de watersport. Samen of met familie of vrienden kun je een villa, vakantiehuis, recreatiewoning, appartement of een groepshuis huren en genieten van al het moois dat Zuid-Holland jou biedt. Er is altijd een huis te huur dat voldoet aan jouw wensen.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen in Zuid-Holland

Huisje huren Zuid-Holland

Ga je naar Zuid-Holland op vakantie? Dan is er genoeg te zien en te ondernemen. Ga je met de hele familie of met een groep vrienden? Huur dan een vakantiewoning voor 8 personen of meer bijvoorbeeld dichtbij de Keukenhof of de zee. Wil je de hond meenemen en lekker struinen langs de kust? Uiteraard kun je dan een huisje huren met hond. Liever een luxe vakantiehuis bij een jachthaven? Of een villa in de duinen dicht bij zee bij bijvoorbeeld Katwijk of Noordwijk? Wil je een weekendje weg, een midweekje weg of een week of langer? Voor iedere gelegenheid vind je een vakantiehuis in Zuid-Holland.

Fietsen tijdens je vakantie in Zuid-Holland

Een dagje uit in Zuid-Holland? De kleine en grote steden bieden veel vertier, de vele winkels, bezienswaardigheden, musea en evenementen. Huur een fiets en ontdek vanuit jouw vakantiehuis of appartement de omgeving. Fiets door de duinen, langs de rivieren, door de bossen, door de bloemenvelden en langs de kassen die Zuid-Holland biedt. Koop onderweg mooie verse bloemen voor in jouw vakantiehuisje. Via de fietsknooppunten kom je op de mooiste plekjes en ontdek je bijvoorbeeld de glastuinbouw van het Westland. Maar je kunt natuurlijk ook per fiets vanuit jouw vakantiewoning naar een van de vele attracties die Zuid-Holland biedt, zoals de kubuswoningen, de Euromast, museum Booymans van Beuningen of de Hortus Botanicus Leiden.

Vakantiehuisje huren met de natuur op afstand

Ook al is Zuid-Holland een van de drukste provincies van Nederland, je vindt er toch prachtige natuur. Ontdek vanuit jouw vakantiewoning vanaf het vakantiepark de duinen, de bossen, de weilanden met bijzondere planten en dieren. Wat zou je genieten als je vanuit jouw vakantiehuisje zo de natuur in kunt wandelen. Er zijn bijvoorbeeld via natuurmonumenten diverse wandelroutes te lopen waarbij je geattendeerd wordt op de bijzonderheden die het Zuid-Hollands landschap biedt.