De leukste outdoor activiteiten om buiten te doen

Ter land, ter zee en in de lucht, outdoor activiteiten zijn overal te doen in Nederland. Kies voor een buitenactiviteit vol adrenaline en avontuur, of voor een wat rustiger uitje met het hele gezin. Gegarandeerd dat het een geslaagde dag wordt!

Een buiten activiteit is geschikt voor alle soorten groepen en deelnemers. Neem je collega’s mee survivallen voor een teambuildingsdag, ga tijdens je vrijgezellenfeest met een groep paintballen of boogschieten of ga met het hele gezin klimmen en klauteren in de natuur. De outdoorbedrijven geven je duidelijke uitleg, alle materialen die je nodig hebt en natuurlijk een dag om nooit te vergeten.

Uitjes pagina 1 van 5

Toon op kaart Toon op kaart
Outdoor activiteiten

De leukste buiten activiteiten in Nederland

Zoek je een outdoor activiteit met jouw familie, collega’s of vrienden of zoek je een vrijgezellen activiteit of een verjaardag activiteit? In iedere provincie vind je de leukste en gaafste buitenactiviteiten voor jong en oud. Plan jouw buiten activiteit in de buitenlucht en ga voor een geslaagde dag!

Voel de adrenaline stromen

Ga voor outdoor activiteiten op de Veluwe, onderneem outdoor activiteiten in Brabant of verken de outdoor activiteiten in Limburg. Maar ook in de andere provincies kun je genieten van de buiten activiteiten zoals lekker wandelen, sjezen op een mountainbike, klim in een touwenparcours tussen de bomen in de bossen, peddel met een kanoën de rivier af, overleef in het bos met bushcraften, survival tijdens het raften, ontdek het steppen, raak elkaar met paintball, ervaar het avontuur van quad rijden of ga paardrijden langs het strand.

Stap een dag uit je comfortzone

Vind de weg terug na een dropping. Zoek de schat met geocaching. Voel de modder in je onderbroek tijdens een mudrun. Ga de omgeving verkennen op een oude solex. Men het paard voor de huifkar. Ga hengelen naar karpers. Scheur met een fatbike over het strand. Voel de windkracht in het zeil van een blokart. Geniet van het water en de natuur op een sup. Krijg een adrenalinekick tijdens het bungeejumpen. Vlieg zonder motor door de lucht met een zweefvliegtuig. Roetsj met een zipline naar beneden of abseil van een steile wand naar beneden. Of … glij op waterski’s over het water. Er zit vast en zeker een buitenactiviteit voor jou bij!