Vind jij de weg terug?

Daar sta je dan, midden in het bos, je hebt net je blinddoek afgezet en je hebt geen idee waar je bent. Nu is het aan jou en je team om de weg terug te vinden naar de afgesproken plek.

Vaak krijg je bij zo’n dropping een GPS of iPad mee waarmee je verschillende opdrachten onderweg moet doen. Een dropping kan ‘s nachts plaatsvinden, wat het extra spannend maakt. Maar er zijn ook mogelijkheden om overdag een dropping te doen. Door samen te werken en de opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren lukt het jullie vast om weer terug op de juiste plek te komen.

Dropping als groepsuitje of bedrijfsuitje

Dropping organiseren als groepsuitje

Hoe spannend is het om ergens gedropt te worden, onderweg allerlei opdrachten en hindernissen tegen te komen en weer veilig met z’n allen voldaan terug te komen. Vervolgens onder het genot van een hapje en drankje alle stoere en spannende ervaringen met elkaar te delen. Super leuk om dit als groepsuitje met collega’s, familie, vrienden en/of kinderen te doen.

Spectaculaire droppings – mission impossible

Bij dropping Veluwe bijvoorbeeld, scheur je met een legertruck over de Veluwse zandpaden. Op een open vlakte staat een helicopter te wachten. Je stapt in en vliegt met snelheid over de bossen en vlaktes. Na de landing word je gedropt en mag je met behulp van een interactief game op een Ipad de weg terug vinden. Onderweg krijg je allerlei opdrachten die je samen moet doen. Een perfecte activiteit voor teamwork of teambuildingsuitje!
Zo’n dropping met interactieve opdrachten kan ook plaatsvinden in bijvoorbeeld Lelystad. Je wordt dan met een powerboat gedropt in de haven van Volendam.
En het kan nog spannender worden met een avontuurlijke grottentocht tijdens een dropping in Limburg. Los opdrachten op en vind je weg terug in het onderaardse gangenstelsel.

GPS speurtocht

Of start jouw avontuur bij een dropping Overijssel. Je wordt als groep of team gedropt in natuurgebied Het Lutterzand. Je gaat op pad met een rugzak, een gps ontvanger, een (ouderwetse) kaart, een kompas en een opdrachtenpapier. Tijdens een tocht van 4,5 km moet je allerlei doe- en denkopdrachten doen om de weg weer terug te vinden. Onderweg wordt ook nog voor echte Overijsselse lekkernijen gezorgd. Ook super spannend om dit met een kinderfeestje te doen. Onderweg pas je de opdrachten aan de leeftijd aan.

Organiseer een dropping of een survival in Nederland en maak van jouw groepsuitje een dag waarover je nog jarenlang praat.