Achtergrond

Over RECRON

Over RECRON

RECRON.nl is het recreatieplatform waar HISWA-RECRON-leden hun bedrijven, accommodaties en activiteiten promoten en waar jij als consument inspiratie en ideeën kunt opdoen voor een vakantie, een sportieve activiteit of een dagje uit.

RECRON.nl is onderdeel van HISWA-RECRON; de brancheorganisatie voor ondernemers in de watersport- en recreatiesector. Als ondernemersorganisatie behartigt HISWA-RECRON de belangen van deze bedrijven op regionaal, nationaal en internationaal niveau. HISWA-RECRON ondersteunt, verbindt en promoot haar leden, de recreatie- en watersportondernemers. Alle recreatiebedrijven die zijn aangesloten bij HISWA-RECRON zijn te vinden op deze website.

Meest gestelde vragen

Wil je weten wat het verschil is tussen een toeristische plaats, een seizoensplaats of een vaste plaats? Ben je benieuwd wat jouw rechten en plichten zijn bij het kopen van een stacaravan? Of ben je van plan om in de recreatiesector te werken en wil je hier meer over weten? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet.