Originele activiteiten voor een geweldig vrijgezellenfeest

Een goede vriend of vriendin gaat trouwen. Jij bent verantwoordelijk voor het organiseren van het beste vrijgezellenfeest van Nederland. Al die activiteiten, er komt geen eind aan en wat moet je kiezen.

Een vrijgezellenfeest voor mannen? Of juist een voor vrouwen? Ga je voor spanning en sensatie? Ga je voor een culinaire ervaring? Ga je voor een sportieve invulling met een barbecue achteraf? Al deze keuzes nemen wij met je door.

Uitjes pagina 1 van 3

Toon op kaart Toon op kaart
Vrijgezellenfeest organiseren

Spanning en sensatie

Spanning en sensatie is een goede keuze voor een vrijgezellenfeest. De bruid of bruidegom in spé wordt in dit geval goed overvallen met allerlei spannende activiteiten gedurende de dag. Een goed idee binnen deze categorie is een vrijgezellenfeest met paintballen. Een ander idee kan zijn om een survivaltocht te gaan doen, waarbij samenwerken aan bod komt. Er zijn veel RECRON-erkende bedrijven die avontuurlijke vrijgezellenfeesten aanbieden.

Culinaire invullingen

Voor een rustigere groep is een kookworkshop een goede optie. De bruid of bruidegom in spé wordt uitgedaagd om samen met zijn/haar vrienden/vriendinnen een menu op te stellen. Natuurlijk moet die ook bereid gaan worden. Dit alles is natuurlijk onder het genot van een drankje. De kookworkshop wordt natuurlijk afgesloten met een diner. De aanbieders hebben vaak een speciaal arrangement voor vrijgezellenfeesten.

Sportieve vrijgezellenfeesten

Een sportieve groep mensen die een actief vrijgezellenfeest niet aan de kant gaan? Of mensen die de competitie graag aangaan met de vrijgezel? Survivallen, klimmen en mountainbiken zijn perfecte opties hiervoor. Wordt het mooi weer? Ga dan vooral lekker watersporten, zoals kitesurfen of wakeboarden. Verscheidene recreatieparken bieden de mogelijkheden hiervoor om de vrijgezel de dag van zijn leven te bezorgen.

Overnachtingen

Naast de activiteiten zijn sommige vrijgezellenfeesten niet altijd zomaar naast de deur. Daarom is het goed om eens te kijken naar een groepsaccommodatie. Zo kan er gemakkelijk overnacht worden in de buurt van de activiteitenlocatie. Sommige activiteitenlocaties die vrijgezellenfeesten aanbieden, bieden ook overnachtingen aan. Zo heb je het complete pakket bij één aanbieder.