Ga de sportieve uitdaging aan

Bij een bootcamp gaat het om kracht, conditie en uithoudingsvermogen. Echt een activiteit voor de sportievelingen. Samen met de groep ga je in de buitenlucht verschillende oefeningen doen. Allemaal op je eigen niveau.

Samenwerken staat bij de bootcamp centraal, zodat iedereen een leuke tijd heeft. Bootcamps zijn er zowel voor volwassenen als voor kinderen. De kinderen spelen lekker buiten en krijgen opdrachten van de instructeur. Leuk voor een kinderfeestje!

Bootcamp als groepsuitje of bedrijfsuitje

Meet je krachten en conditie met jouw vrienden

Met je vrienden of collega’s afzien en je doorzettingsvermogen testen tijdens een stoere bootcamp in de buitenlucht. Tijdens de bootcamp oefeningen wordt er aandacht besteed aan het hele lichaam – kracht, uithoudingsvermogen en souplesse. Een bootcamp kan bestaan uit hardlopen, intervaltrainingen en verschillende fitnessoefeningen. Met een ervaren bootcamp instructeur of bootcamp team kun je een maatwerk workout bootcamp speciaal voor jouw groep samenstellen. En ook nog eens op allerlei niveaus. Een actieve manier van samenwerken tijdens jouw uitje.

Bootcamp oefeningen in de buitenlucht

Weer of geen weer. Bootcamp oefeningen vinden altijd plaats in de buitenlucht. De bootcamps worden gegeven in een uitdagende omgeving, zoals bos, strand, park of duinen. De natuurlijke materialen van de omgeving – zoals boomstammen, mul zand of een bankje in het park – worden bij de oefeningen gebruikt. Populair is ook dat je een city bootcamp kunt volgen; een gezamenlijke sportles in de buitenlucht. Verspreid over het hele land vind je erkende outdoorbedrijven die bootcamps geven en organiseren meet gecertificeerde instructeurs. Met een bootcamp training beweeg je constant en maak je snelle bewegingen. Je voelt alles branden door de super grote inspanning van jouw lichaam.

Bootcamp is samenwerken

Naast werken aan je conditie ligt bij de bootcamp oefeningen tevens de nadruk op samenwerken. Je werkt dus niet alleen aan je eigen conditie, maar ook aan het groepsgevoel. Ideaal voor een groepsuitje of bedrijfsuitje. Organiseer een bootcamp en voel je sterk en energiek!