Van waterskiën tot paintballen… een actief uitje is er voor iedereen!

De wind door je haren en de zon in je gezicht. Een outdoor activiteit zit vol plezier, spanning, avontuur en uitdaging. In heel Nederland zijn actieve uitjes te vinden, zowel op het land als op het water.

Voor elke gelegenheid en groep is er wel een uitje wat erbij past. Hebben jullie zin om sportief bezig te zijn? Ga dan eens kiten, mountainbiken of paintballen? Wel zin om buiten te zijn maar liever iets minder spanning? Denk dan aan segway rijden, boeren golf of een gps-tocht. Er is genoeg te beleven, wat wordt jullie volgende outdoor uitje?

Uitjes pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart
Alle outdoor en actief activiteiten

Ga je met je vrienden een dagje uit? Heeft de familiedag een spannende impuls nodig? Dan kan je altijd op een actieve outdoor activiteit gaan. Zo kan je met de vrienden gaan paintballen. Is het zomer? Dan kan je ook het water op gaan om daar verschillende watersporten te doen. Zo kan je naar een kabelpark gaan om te waterskiën of wakeboarden. De opties zijn breed en ieder kan aan zijn trekken komen.

Maak het een sportief uitje

Wil je iets sportiefs doen? En het liefst buiten? Dan kan je absoluut een aanbieder zoeken die meerdere sportieve activiteiten aanbied. Vaak zijn er arrangementen waarbij je een gehele dag bezig bent. Zo kan je gaan mountainbiken, klimmen en abseilen. Achteraf kan je dag compleet maken met een hapje en drankje. In de zomer kan je ook een dag het water op gaan. Ga bijvoorbeeld windsurfen, wakeboarden of waterskiën. Klimparken zijn ook een leuke optie voor een sportief dagje uit. De klimparken geven je gedurende je verblijf verschillende uitdagingen. Wil je nog een extra uitdaging? Ga dan met de groep paintballen. Hier komt een mix van sportiviteit en behendigheid samen in korte wedstrijden in verschillende vormen.

Kies voor een outdoor uitje

Wil je het iets rustiger houden maar toch wel lekker buiten zijn? Dat kan absoluut ook. Er zijn genoeg aanbieders die een arrangement heeft in deze gedachte. Denk bijvoorbeeld aan boerengolf of een gps-tocht. Een e-chopper huren is een optie die razend populair begint te worden. Op deze elektrische voertuigen kan je een geheel natuurgebied verkennen met de hele groep. Zo kan je meerdere activiteiten met elkaar combineren en zo een fantastische dag beleven. De dag kan je dan ook afsluiten met een buffet en een lekker drankje. Twijfel je over een overnachting? Dan kan je altijd ook bij een groepsaccommodatie terecht.