Het ultieme groepsuitje vind je hier

Je gaat met een groep op pad. De keuze varieert enorm en er is voor iedereen wat te doen. Zo is er keuze uit actieve uitjes, sportieve uitjes, avontuurlijke, culturele uitjes, educatieve uitjes en uitjes gericht op samenwerken.

Uitjes pagina 1 van 5

Toon op kaart Toon op kaart
Groepsuitjes

Met een groep op avontuur

Wil de groep het avontuur aangaan? Kanoën is een avontuurlijk uitje die je gaat uitdagen en prikkelen. Denk ook eens aan abseilen of grotbiken in de grotten van Limburg. 4x4 rijden is ook een avontuurlijke activiteit die je absoluut kan overwegen. Uitdaging, techniek en behendigheid komen bij al deze uitjes aan bod.

Culturele groepsuitjes

Culturele uitjes worden ook overal aangeboden. Bezoek eens een museum met de groep. Musea bieden voor groepen vaak arrangementen met onder andere rondleidingen en achteraf een hapje en een drankje. Dit zijn hele leerzame activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Daarnaast kunnen bezienswaardigheden ook bezocht worden door groepen in combinatie met arrangementen.

Groepsuitjes voor de kinderen

Ga je met een groep kinderen op pad? Dan zijn indoor pretparken absoluut een goede overweging. Ga lekker jumpen in een trampolinepark of ga naar een speelparadijs. De groep kids kunnen zich uitleven met glijbanen, klimmuren, tunnels en nog veel meer. Is het nog mooi weer? Ga dan vooral lekker naar buiten. Ga naar een buitenzwembad bijvoorbeeld. De kinderen kunnen in een outdoor pretpark ook zeker hun lol niet op. Achtbanen, draaimolens en allerlei andere attracties staan op ze te wachten.

Groepsuitjes op het water

Groepsuitjes op het water? Ja, het kan! Het is mogelijk om met een groep het water op te gaan. Ga bijvoorbeeld in meerdere bootjes bezienswaardigheden bezoeken. Arrangementen met een hapje en een drankje zijn overal mogelijk. Ook kan je door de natuur kajakken met een groep. Hier kom je als groep compleet tot rust en kan je genieten van de heerlijke natuur die Nederland te bieden heeft.