Alle mannen verzamelen

Eén van je beste vrienden gaat trouwen. Toch moet er wel iets van een vrijgezellenfeest voor de bruidegom in spé georganiseerd worden. Er zijn ontzettend veel opties. Wij helpen je om de beste keuze te maken.

Denk bijvoorbeeld eens aan een vrijgezellenfeest met paintballen. Een klassieker als het gaat om vrijgezellenfeesten voor mannen. Niet spannend genoeg? Kijk eens naar indoor skydiven om het nog iets pittiger te maken. De keuze kan ook een wat rustigere zijn, bijvoorbeeld een bierproeverij.

Uitjes pagina 1 van 3

Toon op kaart Toon op kaart
Vrijgezellenfeest mannen

Ga vol gas!

Ga er met zijn allen vol voor. Ga bijvoorbeeld voor een mannelijk vrijgezellenfeest met activiteiten als paintballen, quad rijden, indoor skydiven en survivallen. Op het moment dat er vooraf afgesproken wordt dat het om een vrijgezellenfeest voor mannen gaat, kan de aanbieder ook zorgen voor nog wat extra verassingen voor de vrijgezel. Ga er met zijn allen voor en bezorg de vrijgezel de dag van zijn leven.

Het kan ook rustiger

Ja, het kan echt! Denk hierbij is aan een lekkere bierproeverij, een dropping of een stadsgame. Op deze manier zie je iets van de omgeving. Cultuur snuiven en ook nog eens een vrijgezellenfeest vieren, kan niet beter! Vervolgens kan er natuurlijk ook lekker gegeten worden met de vrijgezel. Een voorbeeld kan zijn een barbecue op het water.

Maak de combinatie

Combineren kan absoluut ook. Stel dat je bijvoorbeeld gaat paintballen, dan kan je er absoluut ook nog een bierproeverij achteraan doen. Speciale arrangementen voor vrijgezellenfeesten zijn mogelijk en brengen ook mooie groepsprijzen met zich mee. Om het vrijgezellenfeest al helemaal compleet te maken kan je ook kijken naar een groepsaccommodatie. Zo ben je van A tot Z compleet ontzorgt.