Een of twee dagjes weg? In Noord-Brabant moet je zijn!

Ga je binnenkort een dagje uit naar Noord-Brabant? Dan ben je vast op zoek naar een leuke activiteit. Gelukkig heeft Noord-Brabant veel uitstapjes te bieden.

Naast de gastvrijheid en het bourgondische genieten heeft deze provincie nog veel meer te bieden. De Efteling en safaripark Beekse Bergen zijn allebei uitstapjes die je in het zuiden kunt vinden. Of ga een dagje golfen, bowlen of naar het Eindhoven Museum. Voor de actieve uitjes hoef je ook niet verder te zoeken. Er zijn verschillende locaties waar je al je energie kwijt kunt. Van boogschieten tot wandklimmen, en survivallen tot het ‘wie is de mol’-spel. Het dagje uit in Noord-Brabant is zeker een geslaagde dag.

Dagje uit in Noord-Brabant

De leukste indoor en outdoor uitjes voor jong en oud

Lekker jumpen op verschillende trampolines. Vind op tijd de weg in een escape room. Daag je vrienden uit en rijd met hoge snelheid door technische bochten op de kartbaan van het grootste indoor entertainment centrum van Nederland of ga met jouw kinderfeestje naar het grootste indoor speelparadijs. Liever met je vrienden of familie tokkelen, kleiduiven schieten, lasergamen, skydiven of een klimmen in een klimbos? Een dagje uit in Noord-Brabant biedt veel mogelijkheden en uitdagingen. Maar ook voor een dagje ontspanning in een thermaal bad of een sauna of een bourgondisch etentje hoort bij deze provincie. Een ideale combinatie voor een uitstapje, vakantie of dagje uit met het gezin, vrienden of familie.

Activiteiten in Brabant, elk seizoen een leuk dagje uit

Op zoek naar activiteiten in Brabant? Ga op safari met de auto, bus, boot of te voet. Overnacht tussen de dieren en ontspan in het Safari Resort. Ervaar deze echte Afrika Experience in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Of neem de kinderen mee op expeditie in een van de kleinere dierenparken zoals ZooParc Overloon, Pukkemuk in Dongen of Het Gouden Woud in Liempde. Ook super leuk voor een kinderfeestje.

Ontdek de wondere wereld van de Efteling in Kaatsheuvel. Het populaire attractie- en sprookjespark is zelfs in de winter een super leuk dagje uit. Dit geldt ook voor het attractie- en waterpark Billybird Hemelrijk in Volkel.

Beleef de Brabantse natuur met jouw vrienden of familie

In de vele prachtige natuurgebieden kun je mooie wandel- of fietstochten maken. De Loonse en Drunense duinen bieden bijvoorbeeld ook mountainbikeroutes. De vennen in de Oisterwijkse bossen geven je een magisch gevoel. Vlakbij Boxtel kun je genieten van het afwisselende landschap van Kampina. Het boswachterspad of de hertjesroute leid je door het Mastbos bij Breda. En in het waterrijke Biesbosch kun je met de boswachter en boot op beverexcursie. Allemaal leuke dagtrips voor een familiedag of vriendendag.