Genieten aan en van het Markermeer en het IJsselmeer

Waar wil jij jouw vakantie doorbrengen? Kies je voor een verblijf in een vakantiehuis bij het Markermeer of het IJsselmeer? Of wil je liever een vakantiewoning dicht bij het bos of een mooi natuurgebied zitten, zoals dicht bij de Oostvaardersplassen of Nationaal Park Nieuw Land?

Ook sportvissers en vogelaars kunnen hun hart ophalen in deze kleine provincie. Of kies je toch liever voor een appartement in de buurt van een stad zoals Almere of Lelystad om bijvoorbeeld de Fashion Outlet Bataviastad te bezoeken. Het veelzijdige Flevoland biedt tal van activiteiten die je prima vanuit jouw vakantiewoning kunt ondernemen. Er zijn vakantiehuizen te huur voor voor gezinnen, families en of groepen. Groot, klein, luxe of knus, voor ieder wat wils is er te vinden. Kies voor een aangenaam vakantiehuis in het veelzijdige Flevoland.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen in Flevoland

Avontuur in Flevoland

Een vakantiehuisje in de meest centrale provincie van Nederland biedt veel mogelijkheden. Er is zoveel te doen! Vanuit je vakantiehuis sta je binnen no time in Walibi waar je je urenlang kunt vermaken. Leuk voor groepen vrienden, gezinnen en ook met de klas. Na de Goliath, de Crazy River en de Splash Battle verzamel je weer om samen terug te gaan naar jullie fijne vakantiehuis. 

In Biddinghuizen vind je veel vakantiehuizen die te huur zijn voor het gezin of een grotere groep. Je vindt daar niet alleen het pretpark, de locatie aan het water is ook ideaal. Huur een bootje bij de haven in de buurt, geniet van het strand of neem de hond mee voor een mooie wandeling. 

Het hele jaar door te huur 

Of het nu een zomerse warme dag is, of een herfstachtige dag met regen en wind. Een vakantiehuis is het hele jaar door comfortabel. In oktober zet je de openhaard aan terwijl je wacht tot de sauna op temperatuur is, en in mei sla je de tuindeuren open om de vogels al te horen fluiten. Weer of geen weer, een vakantiehuis in Flevoland is gegarandeerd genieten. 

Een leuke tip: in het voorjaar is in Flevoland de zogeheten Tulpenroute. Een route langs de oer-Hollandse gekleurde tulpenvelden. Liever in het najaar een vakantiehuisje huren? Bekijk dan eens of de herfstwandeling met de boswachter misschien iets voor jou is.