Gezellig erop uit met je familie

De familiedag komt er weer aan. Iedereen wacht weer met smart op welke activiteiten er op de planning komen. Sportief? Cultureel? Familiedag of familieweekend?

Allemaal factoren die je mee kan nemen in je keuze. Er is een eindeloze hoeveelheid keuzes om je familie één of meerdere dagen mee te vermaken. Daarnaast kan je ook nog eens jong én oud vermaken met bijna alle keuzes.

Uitjes pagina 1 van 5

Toon op kaart Toon op kaart
Familiedag organiseren

Spanning en Sensatie

Is de familie uit op avontuur, spanning en deinst niet terug voor een uitdaging? Denk dan eens aan een dag klimmen. De hoogte maakt je familiedag in één keer een stuk spannender. Mountainbiken of suppen zijn twee populaire uitjes. Met mooi weer het water op gaan om te suppen is een zekere aanrader en is te doen voor jong en oud. Arrangementen zijn mogelijk bij bijna alle activiteiten.

Samenzijn en Gezelligheid

Is samenzijn en gezelligheid een belangrijke factor voor de familiedag? Bezoek dan eens een museum in Nederland. Er zijn eindeloos veel onderwerpen die iedereen kan interesseren. Daarnaast kan een de dag ook slagen door een pubquiz te doen. Gezelligheid staat bij een pubquiz centraal en het is gegarandeerd lachen, gieren, brullen. De lengte kan variëren en er komen allerlei onderwerpen aan bod om iedereen zijn kennis uit te dagen. Kijk ook vooral eens naar groepsaccommodaties om er één familieweekend van te maken, waarbij je alle activiteiten combineert.

Voor de kleintjes

Gaan er vooral kinderen mee op de familiedag? Ga dan vooral naar een binnenspeeltuin. De binnenspeeltuinen in Nederland bieden leuke speeltoestellen waarop de kinderen de hele dag plezier kunnen maken. Voor de ouders zijn er goede horecagelegenheden aanwezig om een lekker bakje koffie te doen en gezellig met elkaar bij te kletsen. Zwembaden zijn ook een goede alternatieve keuze. Glijbanen, waterbanen en verwarmde zwembaden staan de kids te wachten en kan ze een hele dag bezighouden.