Achtergrond

Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek alle mooie vakantiewoningen, appartementen of vakantiehuisjes om met elkaar een heerlijke onbezorgde vakantie te vieren

De mooiste vakantiewoningen van het land

Nederland vakantieland

Voor iedereen een uniek vakantiehuis in Nederland

Nederland biedt zoveel verschillende vakantiehuizen of vakantie-appartementen die je voor de duur van je verblijf kunt huren. Van klein, basic of eenvoudig tot bijzonder, groot en luxe met veel faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken of een eigen sauna.

Vanuit je comfortabele vakantiehuis kun je Nederland ontdekken. Of je nu met een klein gezelschap bent of met een grote groep gaat, of je actieve dingen wilt doen of rust zoekt, er is voor ieder wat wils. Elke provincie biedt veel gezellige en mooie huisjes en vakantiewoningen met het gewenste comfort. Je vindt mooie huizen om te huren in de bossen, aan het water, op een (vakantie)park of landgoed.

  • Heerlijk genieten van een comfortabel vakantiehuis
  • Quality-time samen of met het gezin of vrienden
  • In de natuur, bij het water, dichtbij een stad, op een vakantiepark
Recron logo

Comfort van basic tot luxe

Kies voor een blokhut, boomhut, safaritent, strandhuisje, chalet, (kinder)bungalow, appartement, vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie voor jouw vakantie.

Gemak dient de mens

Het comfort van thuis, een volledig ingerichte woning, boodschappen en broodjesservice, opgemaakte bedden en het hele jaar te boeken.

Onvergetelijke ervaring

Ga voor een bijzondere vakantiewoning qua architectuur en inrichting of kies juist voor de unieke ligging van het huis, een onvergetelijke ervaring wordt het!

Achtergrond
Kies voor kwaliteit

Daarom ga je voor een RECRON Erkend vakantiehuis

Een RECRON Erkend vakantiehuis heeft een streepje voor op andere vakantiewoningen. Het is betrouwbaar, werkt met heldere afspraken/voorwaarden en biedt je optimale zekerheid en service.

  • Zorgeloos een vakantiehuis huren met garantie
  • Heldere en betrouwbare RECRON-voorwaarden, afgestemd met de ANWB en Consumentenbond
  • Voor ieder moment een passend vakantiehuis

Alle vakantiehuizen in Nederland

Ontdek meer in Nederland