Een uniek dagje uit

Heb je er altijd al van gedroomd om op een paard galopperend over het strand te gaan, de wind waait door je haren. Als je in Zeeland op zoek bent naar een dagje uit is dat één van de mogelijkheden.

Sta je liever met beide benen op de grond, dan kun je ook gaan schatzoeken met een metaaldetector. Een leuke activiteit voor volwassenen en kinderen. Liever wat meer ontspannen tijdens je dagje uit? Ga dan lekker naar de sauna en laat je verwennen met een heerlijke massage. Een dagje uit kun je zo inrichten hoe jij het wilt.

Dagje uit in Zeeland

Door heel Zeeland is er genoeg te beleven en te ontdekken

Ben je in Zeeland op vakantie en wil je graag iets leuks ondernemen? Naast genieten van de zon, de zee en de vele mooie stranden, biedt Zeeland zoveel mooie andere activiteiten voor een gezellig dagje uit met de kinderen, familie, vrienden. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor een actief teambuildingsuitje of een sportief dagje uit met collega’s.

Vlieg mee als duopassagier met een parapentepiloot. Een ervaring die je nooit meer vergeet. Dit kan op het vliegterrein Nieuwvliet waar je ook bij de Boerenhoeve heel veel verschillende spannende en stoere in- en outdoor activiteiten kunt ondernemen voor het perfecte groepsuitje, teambuildinguitje of kinderfeestje.

Dagje winkelen of kuieren

Bezoek de hoofdstad van Zeeland - Middelburg. Het charmante stadje Veere aan het Veerse meer, het gezellige Zierikzee, ontdekt Zoutelanden waar BLØF vandaan komt, wandel over de boulevard van Vlissingen en bekijk de enorme flatgebouwen van vrachtschepen in Terneuzen. Of neem de stoomtrein van Goes naar Borssele.

Educatief dagje uit

Leer alles over de Deltawerken en de Oosterscheldekering bij Deltapark Neeltje Jans. Je vindt hier ook waterattracties en een zeehondenshow. Leuk voor de kids! Ook leuk voor jong en oud is als piraat kanonnen afschieten en schatten zoeken in het Piratenpark Het Arsenaal in Vlissingen. Luister naar de verhalen over water en de watersnood van 1953 in het Watersnoodmuseum en/of het Jeugdwatersnoodsmuseum. Ontdek het miniatuur Walcheren in Mini Mundi. Nog meer met de kinderen doen? Vanaf de camping of vakantiepark is een dagje Berkenhofs Tropical Zoo super leuk. In deze dierentuin vind je ook een speelbos en diverse attracties. Veel plezier!

Chillen of sportief bezig zijn op de Zeeuwse stranden

Blokarten in Ouddorp. Windsurfen of kitesurfen bij Brouwersdam. Chillen in Renesse. Een visje eten in Breskens. Haaietanden zoeken in Cadzand. Vliegeren in Burgh-Haamstede. Luieren in Westkapelle. Zandkastelen bouwen in Vlissingen. De zon onder zien gaan in Domburg en een drankje doen in Vrouwenpolder. Het is volop genieten van een dag op en aan het Zeeuwse strand.