Vind hier het perfecte groepsuitje

Met een klas of groep wil je erop uit. Een dag, weekend of week. In Nederland is er veel keuze. Voor elk soort gezelschap - groot of klein - zijn er leuke activiteiten en accommodaties. Waar gaat je voorkeur naar uit? Zoek je iets in de categorie actief en sportief? Ga je liever op ontdekking in de natuur? Of ga je liever iets doen op culinair gebied? Voor een kinderfeestje of schoolreisje met een groep kinderen is een klimbos, pretpark, dierentuin of zwembad altijd een goed idee. Of ben je misschien op zoek naar groepsaccommodatie?

Wil je een bedrijfsuitje organiseren? Denk dan eens aan golfen, een bootcamp of een gps-tocht. Een personeelsuitje met meer avontuur erin? Dan zijn abseilen of een survivaltocht leuke opties. Dit kan bijvoorbeeld bij Outdoor Valley. Voor een schoolreisje kan je ook alle kanten op. Laat de kids lekker een middag springen in een trampolinepark of neem ze mee op een actieve reis terug in de tijd bij de Westernboerderij.

Uitjes pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart
Alles voor groepen en scholen

Ideale activiteiten voor een schoolreisje

Plan je een schoolreisje, dan kan je ook een aantal zaken in overweging nemen. Activiteiten kunnen namelijk variëren van actief naar leerzaam. Denk hierbij aan bezienswaardigheden zoals het Zee Aquarium. Denk je meer aan sportief en actief? Overweeg dan eens om naar een trampolinepark of een zwembad te gaan.

Inspiratie voor jouw volgende familiedag

Ga je met de familie of vrienden op pad? Wil je echte uitdagingen, competitie en onderling samenwerken? Ga bijvoorbeeld 4x4 rijden of klimmen en abseilen. Er zijn mogelijkheden genoeg om met je vrienden of familie uitgedaagd te worden en met mekaar de strijd aan te gaan.

Pak een dagje wellness

Ontspannen en relaxen is voor zowel groepen als familie uitje een perfecte optie. Denk hierbij aan een lekker dagje wellness en sauna. Een dag naar een openlucht zwembad of een subtropisch zwembad behoort ook absoluut tot de mogelijkheden. Voor deze uitjes kan je bij verschillende recreatieparken terecht. De keuze voor binnenbaden of buitenbaden lopen hier uiteen en er is voor ieder wat wils.

De beste vrijgezellenfeesten

Een van je vrienden, vriendinnen of familieleden gaan trouwen. Je wilt ze verassen met een gezellige dag en een actief vrijgezellenfeest. Vrijgezellenfeesten kunnen avontuurlijk ingesteld worden, waarbij de aanstaande bruid of bruidegom centraal staat. Denk hierbij aan bubbel voetbal of een survivaltocht door de blubber. Bij de meeste bedrijven is een arrangement inclusief een drankje en hapje absoluut mogelijk. Denk hierbij aan een lekkere barbecue of een buffet.