Leuke activiteiten voor al je collega’s

Een bedrijfsuitje organiseren is een belangrijke taak. Je collega’s vragen zich nieuwsgierig af wat jullie gaan doen en na het bedrijfsuitje wordt er nog lang over nagepraat.

Een teamuitje is zo leuk omdat jullie elkaar allemaal net even anders leren kennen en ook omdat je hierdoor de teambuilding binnen het bedrijf verbeterd. Je hebt samen een leuke activiteit meegemaakt, dat verbindt. Er zijn tientallen activiteiten waar je uit kunt kiezen voor je personeelsdag. Bedrijfsuitjes zijn er actief, indoor, outdoor en door het hele land. Zo is er voor iedereen iets leuks te doen.

Bedrijfsuitjes pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart
Bedrijfsuitje organiseren

Bedrijfsuitje

Heb jij de opdracht om een bedrijfsuitje te organiseren? En het liefst wil je dat iedereen mee gaat en het leuk vindt. Het lijkt een moeilijke opdracht maar er zijn voldoende mogelijkheden om een bedrijfsuitje tot een succes te laten zijn.

Wil je een personeelsdag vol actie organiseren? Wil je een unieke beleving ervaren met collega’s? Wil je teambuildingsactiviteiten waarbij de teamleden elkaar beter leren kennen? Wil je relaties uitnodigen voor jouw bedrijfsuitje? Wil je een relaxte dag waar niets hoeft maar wel overal aan mee gedaan kan worden? Er zijn tal van combinaties en maatwerk te maken. Of je nou kiest voor een bedrijfsuitje Rotterdam, bedrijfsuitje Eindhoven, bedrijfsuitje Twente of een bedrijfsuitje met overnachting. In iedere provincie vind je tal van mogelijkheden voor een succesvol bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje ideeën

Er is een scala van mogelijkheden voor een sportief of ontspannen bedrijfsuitje. Van een cocktailworkshop tot een swingende avond met een workshop salsadansen. Organiseer een sportieve adventure race waarbij het avontuur begint met mountainbiken, trailrunnen en kanovaren. Klim, kruip en slinger – alleen of samen – over en door een sloot en trotseer alle andere hindernissen in het survivalbos.

Ontsnap na het kraken van de code met jouw collega’s uit een escaperoom. Ga met jouw team de challenge zone aan en jump van de ene area naar de andere jump area. Daag je collega’s uit met archery tag.

Welk team heeft de zenuwen het best onder controle tijdens expeditie Robinson, expeditie Columbus, expeditie Grunopark of wie is de mol? Maak een puzzeltocht met een punter in Giethoorn. Ga samen schapen drijven of bruggen bouwen voor een perfecte teamgeest. Geniet van en gezelschapsspel of ga samen koken en genieten van de gemaakte lekkernijen. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje kun je zelf samenstellen. Op Recron vind je het leukste bedrijfuitje in Groningen, avontuurlijke bedrijfsuitjes in Utrecht en een tal van leuke invullingen voor een ideaal teamuitje in de rest van Nederland.