Op weg naar de top

Samenwerking en vertrouwen zijn van groot belang bij het klimmen op een klimwand. Om te gaan klimmen tijdens een teambuildingsdag met alle collega’s is dan ook best een goed idee!

Veel klimwanden hebben verschillende routes die je kan klimmen, variërend van een laag tot hoog niveau. Voor de beginnende en voor de ervaren klimmer is het daarom een leuk uitje om te gaan doen. Klim tot hoogtes van 15 tot 17 meter en ervaar de spanning en adrenaline die je krijgt door dit te doen. Kinderen kunnen vaak ook hun verjaardag vieren met hun vrienden bij een klimwand. Onder begeleiding van een instructeur leren ze de vaardigheden en gaan ze ook daadwerkelijk samen de klimwand beklimmen. Zeker een geslaagd feestje!

Klimwanden in de buurt

Verleg je grenzen op een klimwand of klimmuur

Altijd al buiten je comfortzone willen gaan? Klimmen tegen een wand of muur is een heus klimavontuur voor jong en oud, Verleg je grenzen en ga klimmen tegen de klimwand. Of als je al enige ervaring hebt, verbeter dan je klimskills. De klimwand biedt een extreem leuk en avontuurlijk uitje. Denk aan een kinderfeestje, verjaardagsfeestje, schoolreisje of bedrijfsuitje.

Waan je alvast in de Alpen

Om te kunnen klimmen tegen een rotswand hoef je niet naar de Alpen af te reizen. In Nederland kun je ook klimmen tegen rotswanden, zowel indoor als outdoor. Voor alle niveaus zijn er klimroutes te vinden. Afhankelijk van jouw techniek en kracht bepaal je welk parcours jou uitdaagt. In heel Nederland vind je bedrijven waarbij je de uitdaging en het avontuur van een klimwand kunt vinden. Met de indoor klimparcoursen kun je het hele jaar door tot wel 12 meter hoogte klimmen over onder andere planken, bruggen en plateau’s. Hierdoor heb je net de ervaring als in de bergen in de natuur.

Vind je 12 meter echt te hoog. Je kunt ook boulderen op klimwanden van maximaal 4,5 meter. De klimroutes zijn puzzels die je oplost met denkwerk, kracht en techniek. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordels nodig.

Zorg er wel voor dat je gaat klimmen bij een bedrijf die de VeBON Veiligheidsnorm hanteert, want veiligheid staat altijd voor op!