Campings in de Betuwe

De campings in de Betuwe liggen allemaal tussen twee rivieren: de Rijn en de Waal. Hiertussen in vind je een divers landschap van boomgaarden en ook weilanden tussen de dijken.

De omgeving maakt dat het leuk is om buiten te zijn en actief bezig te zijn. Zo dienen de vele dijken die in deze streek te vinden zijn als perfecte fietsroutes. Daarnaast worden in de zomer in de Betuwe ook verse kersen en aardbeien gekweekt. Deze zijn te verkrijgen bij talloze fruittelers in de gehele streek. Daarbij zijn er ook nieuwe fenomenen zoals Aardbeien Drive-In’s om deze lekkere streekproducten te verkrijgen.

Campings

Toon op kaart Toon op kaart
Campings in de Betuwe

Campings langs de rivieren

Langs zowel de Rijn als de Waal vind je allerlei campings in de Betuwe. De rivieren lopen hier beide door de regio en maakt dat er ook aan watersport gedaan kan worden. Zo zijn er meerdere watersportaanbieders in de regio. Daarnaast zijn er ook campings die dit zelf voorzien voor hun gasten. Denk hierbij aan bootverhuur, jetski’s en sommige campings hebben een eigen haven voor je eigen boot. Doordat de regio aan de rivieren ligt kan je ook gemakkelijk plekken bezoeken als Rhenen, Wageningen en Wijk bij Duurstede in het geval van de Rijn. Kies je voor een camping aan de Waal? Dan kan je gemakkelijk naar Tiel, Druten en Ochten varen.

Campings in het binnenland

Ga je liever voor een camping meer van het water af? Dan zijn er absoluut net zoveel mogelijkheden. De dijken in de Betuwe maakt dat je heerlijk kan fietsen en van fantastische uitzichten kan genieten. Een mooie bezienswaardigheid waar je met de fiets kan komen is de Blauwe Kamer in Wageningen. Voor motorrijders is dit ook een paradijs met eindeloze kilometers aan ‘bochtenspaghetti’. Voor motorrijders zijn er ook speciale motorcampings die ervoor zorgen dat je meerdere dagen van de omgeving kan genieten.