Er is altijd iets te beleven in Groningen

Ga op expeditie over de waddenzee, boek een dagje klimmen, escape room of doe een leuke en creatieve workshop. Ook voor de kleinste bezoekers van Groningen is er genoeg te beleven.

Ga met de kinderen naar een waanzinnig speelpark waar ze zich helemaal kunnen uitleven. Een dag om niet te vergeten! Uiteraard kun je in Groningen ook een dagje uit in de stad. Geniet van het Noorderplantsoen, beklim de martinitoren of ga shoppen in de Herestraat. Je hoeft je zeker niet te vervelen!

Dagje uit in Groningen

Houd je van bewegen en wil je het gevoel van vrijheid ervaren?

Bezoek dan Jump XL Groningen; lekker springen van trampoline naar trampoline. Op de verschillende jump zones kun je uittesten welk trampoline parcours bij jou past. Van main tot aan extreme! Ga een challenge aan met jouw vrienden, familie of collega’s. Een sportief dagje uit voor jong en oud. Of ga met jouw collega’s jumpen als bedrijfsuitje. 

Zwemfeesten en discozwemmen of genieten van andere attracties

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een fantastische waterdisco. Met grote discolampen en de leukste hits onder water heb je het leukste discofeest. Toch liever zwemmen in het subtropisch zwembad met lange glijbanen, een wild-water kreek, waterkanon en jetstream? In het zwemkasteel op het landgoed Nienoord in Leek kun je – naast diverse attracties van familiepark - dit waterplezier beleven.

Waterskiën, klimmen en veel andere outdooractiviteiten

Stap uit jouw comfortzone en plan met jouw familie of vrienden een outdoor activiteit bij Break Out Grunopark. Ga de hindernissen aan tijdens het klimmen in het klimpark. Doe een spannende moneygame, een outdoorspeurtocht of een ander teamspel zoals expeditie Grunopark. Of wil je liever een wateractiviteit zoals waterskiën, wakeboarden of bilboarden? Na afloop geen zin om naar huis te gaan? Bij Break Out Grunopark kun je ook eten en slapen op de camping, in een safaritent of caravan.

Ga mee op expedities over de Waddenzee of het Nationaal Park Lauwersmeer

Én op de Waddenzee varen én zeehonden zien. Hoe leuk is dat? De zeehonden rescueboot expeditie of Wadden Experience van Beleef Lauwersoog Siblu maakt dit mogelijk. Je kunt ook wadlopen of een rondvaart boeken. Liever een activiteit op het vaste land? Boek een wildlife fietstocht met gids, ga op land rover safari of maak een ochtendwandeling met de boswachter in het Nationaal Park Lauwersmeer.

Voor iedereen is er een uitje – familieuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellen uitje

Het uitjesbedrijf van Noord-Nederland – Olivier in Tolbert – verzorgt wel 80 verschillende uitjes. Voor iedere doelgroep organiseren zij iets. Van actieve uitjes, zoals een kickbike puzzeltocht, een GPS Excape treindropping, een drakenbootrace, tot aan een rustige wandeltocht. Maar ook kun je er terecht voor een themafeest, een feelgood spelshow, een zeskamp, Highland Games of bubbelvoetbal. Wil je samen een dagje uit, met vrienden, familie of collega’s? Bij Olivier vind je vast en zeker iets dat past bij jouw (bedrijfs)uitje.