Sla jij een hole-in-one?

Of je nu een ervaren golfer bent, of nog wel wat oefening kunt gebruiken, golven is voor iedereen leuk om te doen. De RECRON Erkende bedrijven die golfactiviteiten aanbieden verschillen van midgetgolf, pitch&putt tot golfclubs.

Bij veel van de bedrijven is het mogelijk om je vaardigheden te oefenen en door een instructeur de technieken bij te leren. En de professionele speler, die kan natuurlijk direct zijn bal afslaan op één van de prachtige golflocaties die er te vinden zijn. Kom jij snel een balletje af slaan?

Golf als groepsuitje of bedrijfsuitje

Golfles, een golf clinic of een ronde golfen

Altijd al willen golfen? Lekker in de natuur een balletje slaan? Ervaar het golfen tijdens een golf clinic Brabant of bij een van de recreatieterreinen van Leisurelands. Een super leuke en sportieve activiteit als bedrijfsuitje. Nodig jouw relaties uit voor een golf clinic of een aantal golf lessen. Een ideale gelegenheid om te netwerken. Ga de uitdaging met elkaar aan op een negen holes par 3 baan of een 18 holes baan met waterpartijen, hoogteverschillen en afslagplaatsen. Er zijn voor alle niveaus clinics te volgen, zoals een golf clinic beginners en golf clinic gevorderd. Voor een golf clinic heb je geen GVB (Golfvaardigheidsbewijs) nodig.

Pitch & Putt golf – golfen in het klein

Op zoek naar een origineel uitje voor een familiedag, teambuilding of bedrijfsfeest? Pitch and Putt golf is een ideale activiteit. De afstanden tussen de holes zijn korter en zo ben je sneller de hele baan (9 holes of 18 holes) rond of je kiest voor een halve baan. Pitch en Putt is een leuke sport voor iedereen. En je hebt er geen GVB (golfvaardigheidsbewijs) voor nodig. Voor de beginnende golfer is pitch & putt golf een uitstekende manier om echt kennis te maken met golfen.

Sla de bal door een looping of over een schans

Bij veel vakantieparken en campings kun je gezellig samen een balletje slaan met midgetgolf. Een spannend spel dat je samen kunt spelen of met het gezin/familie. Daag je vrienden uit voor een potje midgetgolf bij de bossen van de Lage Vuursche. Combineer dit met een hapje en drankje of pannenkoek. Midgetgolf is leuke activiteit voor een kinderfeestje of verjaardagspartijtje. Denk ook eens aan de verschillende variaties van midgetgolf zoals boerengolf of boerenmidgetgolf.