Je hoeft je geen moment te vervelen in de Achterhoek

Zoek je een Nederlands gebied met veel opties aan activiteiten en huizen om in te verblijven? Ga dan vooral naar een vakantiehuis in de Achterhoek.

Zo zijn er verschillende vakantiehuizen, villa’s en appartementen beschikbaar voor allerlei groepen. Groot en klein is allemaal mogelijk en in de Achterhoek vermaak je je altijd!

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen in de Achterhoek

Familie-uitjes in de Achterhoek

Ga je met de familie een weekend erop uit? In de Achterhoek heb je veel keuzes aan activiteiten en bezienswaardigheden. De kinderen kunnen hun geluk niet op met binnen- en buitenspeeltuinen, zwembaden en kinderboerderijen. Daarnaast zijn er vakantieparken die prachtige vakantiehuizen aanbieden voor families. Zo kan je met de hele familie op stap in de Achterhoek.

Groepsuitjes in de Achterhoek

Ga je met een groep vrienden op stap? De Achterhoek is een leuke keuze voor groepsuitjes. Zo kan je actieve uitjes boeken om je vrienden uit te dagen. Denk hierbij is aan een klimbos, mountainbiken en kanoën. Een combinatie van meerdere activiteiten is ook zeker mogelijk. Aansluitend kan bij het vakantiehuisje de barbecue aangestoken worden om zo een lekker hapje en drankje te doen met al je vrienden.

De cultuur in de Achterhoek

Als je eenmaal in de achterhoek bent, wat ga je dan doen? Je kan vooral cultuur snuiven in de Achterhoek. Zo zijn er allerlei oude boerderijen, landgoederen en kastelen te bezoeken uit de Hanzetijd. Daarnaast is er ook nog een van de kleinste stadjes van Nederland. Die is te vinden in de Achterhoek en het heet Bronkhorst. Er zijn ook musea om te bezoeken met onder andere het onderwerp de Hanzetijd. Alle verschillende vestigingssteden komen aan bod. Daarnaast kan je ook nog de natuur in duiken door de bossen van Montferland of de hoogveengebieden rondom Winterswijk te bezoeken.