Nederland, maar dan net even anders

Met de natuur, de heuvels, het bourgondische leven en natuurlijk het Limburgs dialect voelt het in Limburg al snel alsof je in het buitenland bent. Deze provincie is niet te vergelijken met de rest van Nederland. Dat maakt dit ook zo’n leuke vakantiebestemming.

Als je er voor kiest om te verblijven op een bungalowpark heb je zeker een comfortabel verblijf. Op het vakantiepark zijn er verschillende faciliteiten om het je zo fijn mogelijk te maken. Huur een fiets, ga zwemmen in het zwembad en doe je laatste boodschappen in de parkwinkel.

Vakantieparken pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken in Limburg

Het heuvellandschap, het dialect, de vele ondergrondse grotten en de bourgondische levensstijl doet je voelen alsof je in het buitenland bent. Vanuit jouw huisje, safaritent of andere (luxe of unieke) accommodatie kun je genieten van het glooiende landschap, de bekende Limburgse bezienswaardigheden, de gastvrije plaatsen en steden. 

De Mergellandroute moet je hebben gereden

Rijd de bekendste autoroute van Nederland – de Mergellandroute - op de fiets, per e-chopper, motor of met de auto. Deze 100 km lange route voert je dwars door het prachtige heuvellandschap met mooie vergezichten, wijngaarden en typische Limburgse dorpjes en steden zoals Maastricht, Eijsden, Gulpen, Wittem, Epen, Slenaken, Noorbeek en Sint Geertruid.

Verdwaal in het labyrint Drielandenpunt

Het Drielandenpunt bij Vaals is één van de bekendste trekpleisters van Limburg. Het is het hoogste punt van Nederland en een plaats waar de grenzen tussen Nederland, België, Duitsland samenkomen. Trek je wandelschoenen aan verken de vele prachtige wandelroutes met veel hoogteverschillen. Je kunt er ook verdwalen in het grootste en spannendste labyrint van Nederland en pas op voor spontaan spuitende watermuren. 

Dagje Toverland, Kasteeltuinen, grotten of winkelen

In Attractiepark Toverland in Sevenum kunnen kinderen (ook peuters) zich zowel binnen als buiten vermaken. Geniet in een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Beleef de seizoenen in Kasteeltuinen Arcen. Bezoek Kasteel Valkenburg en de Romeinse Catacombe, het openluchttheater en het Sprookjesbos of ga op avontuur in één van de vele grotten. Winkelen in de outlets van Roermond of Venlo. Of ga lekker bourgondisch genieten op het Vrijthof in Maastricht.