Samenwerking en teambuilding staan centraal

Op zoek naar een zakelijke activiteit? Er zijn verschillende opties om met je collega’s eens iets anders te gaan doen. Kies er bijvoorbeeld voor om actief te vergaderen, een workshop te volgen of een dag weg te gaan en even niet met werk bezig te zijn.

Tijdens een activiteit met je collega’s leer je elkaar allemaal net wat beter kennen en daarnaast maak je herinneringen waar jullie de komende tijd nog graag aan terug denken! Staat er binnenkort een personeelsuitje op de agenda? Bekijk hieronder alle mogelijkheden voor een leuke dag weg.

Zakelijke uitjes pagina 1 van 3

Toon op kaart Toon op kaart
Alle zakelijke activiteiten

Wil je jouw medewerkers beter leren kennen en de teamspirit versterken? Ben jij de persoon die een dagje uit met collega’s of bedrijfsuitje mag organiseren om bijvoorbeeld de teamprestaties te verbeteren? Zoek je een zakelijk uitje voor jouw relaties? Of ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie of trainingslocatie. Zoek je een sportieve, actieve of juist een rustige activiteit. Wil je tussen het vergaderen door een workshop? Mag het wat kosten of moet het low budget zijn. Voor iedere aangelegenheid is er een activiteit te vinden.

Kies je voor een Indoor of outdoor

Wil je iets aan de teamgeest doen dan kun je denken aan een survival dag of weekend. Wil je echte outdooractiviteiten dan is er super veel te kiezen van waterskiën tot aan paintballen, van boogschieten tot bootcamps. Liever iets met water? Stoer met een ribboot varen op de waddenzee tot aan kanoën op de vecht. Bij minder goed weer kun je kiezen uit tal van binnen activiteiten. Van naar hoogte klimmen op een klimmuur tot aan ontsnappen uit een escaperoom.

Vergaderen in combinatie met activiteiten

Zoek je een vergaderlocatie en wil je de vergadering eindigen met een (sportieve) activiteit, workshop, eten en drinken? Het kan allemaal. Er zijn vergaderlocaties voor kleine en grote groepen. Van 10 personen tot 100 personen en meer. Wil je subzalen, dan kan dat ook. En hoe leuk is het om tijdens de vergadering even energie op te doen door bijvoorbeeld een buitenactiviteit in te plannen. Doe een korte speurtocht, quiz of een spannende outdoorgame. Even de zinnen verzetten en weer nieuwe energie en inspiratie opdoen voor de vergadering. En na de vergadering kun je vervolgens een grotere activiteit plannen of kiezen voor een borrel met eten.