Meer dan alleen de grote steden

Noord-Holland ken je uiteraard van de grote steden zoals Amsterdam en Haarlem.

Uiteraard kun je je dagje uit hier invullen met een dagje winkelen en daarbij ook nog eens genieten van de historische stadspanden. En hoewel er in deze kustprovincie hele leuke steden zijn voor een dagje weg, is er in Noord-Holland nog veel meer te beleven!

Of je nu met collega’s op pad gaat, je familie óf met de kinderen, Noord-Holland heeft de meest uiteenlopende activiteiten te bieden. Van een sportief uitje, een museum bezoeken óf een avontuurlijk pretpark, laat je verrassen met een scala aan mogelijkheden! Met de zon als blikvanger op een warme zomerdag vermaak je je natuurlijk prima in de buitenlucht maar ook op een druilige dag is altijd een activiteit te vinden in Noord-Holland: op het gebied van binnen activiteiten is er namelijk veel te doen! 

Dagje uit in Noord-Holland

Ga je een dagje weg met de kinderen?

Uitwaaien aan het strand, de sprookjes beleven van Hans en Grietje, een ontdekkingsreis in een wonderlijke onderzeewereld zijn gegarandeerd ingrediënten voor een geslaagd gezinsuitje in Noord-Holland. Genoeg keus in indoor activiteiten dus! Regent het? Dan kun je een bezoek brengen aan een indoor trampolinepark of indoor speelparadijs voor eindeloos speel- en springplezier. 

Het ideale groepsuitje vind je in Noord-Holland

Met de kust aan de hele westkant van deze provincie vind je hier veel actieve wateractiviteiten. Je kunt er op verschillende locaties een dagje surfen, kitesurfen, suppen, tokkelen of blokarten. Leuk om te doen met je vrienden of collega’s. De kustlijn heeft als grootste attractie het strand en de duinen die zich lenen voor tal van activiteiten.

Buitenactiviteiten 

En niet alleen aan de kust maar ook in het polderlandschap zijn er mogelijkheden voor buitenactiviteiten zoals een obstakel run of boogschieten. Je dagje uit afsluiten met een barbecue en opwarmen bij een kampvuur zorgt voor een gouden randje! 

Laat je uitje samenstellen

Uiteraard hoef je natuurlijk niet alles zelf te regelen want de grote keus aan activiteiten voor een dagje uit zorgt er misschien ook wel voor dat je wel wat hulp kunt gebruiken. Laat je ideale uitje samenstellen door een Recron evenementenbureau die jouw wensen voor een groepsuitje vertaalt naar de meest originele opties. Zo weet je zeker dat er aan alles wordt gedacht!

Wat te doen in Noord-Holland?

Naast actieve (water)activiteiten kun je in Noord-Holland ook een leuk stadsspel spelen. Zo ontdek je een nieuwe stad op een unieke manier. Leuk voor het hele gezin of wanneer je met familie of vrienden dagje weg wilt. Er is altijd wat te doen in deze provincie!