Vind een klimpark in de buurt

Een parcours meters hoog tussen de bomen. Klimmend en kruipend volg je de route naar het eindpunt. Een klimpark is een echte uitdaging en een mooi avontuur.

Je zit tijdens het klimmen natuurlijk goed vast en vaak zijn er verschillende klimroutes die je kunt volgen. Een klimpark is leuk voor elke leeftijd. Kinderen die lenig en behendig over het parcours vliegen en volwassenen die hun grenzen verleggen en de hoogte opzoeken. Een geslaagde dag voor het hele gezin, je bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Klimparken in Nederland

Klimparken bieden avontuur voor jong en oud

Wil je samen met je vrienden, familie of collega’s een actief dagje uit? Organiseer een sportieve dag bij een klimpark of een klimbos. Ga op eigen tempo – of juist samen als team - het touwenparcours af. Klim in de boomtoppen en zweef weer naar beneden. Support elkaar en voel de band met elkaar. Een ideaal sportief dagje uit.

Voel de adrenaline in je lijf

Wil je klimmen en klauteren in het grootste klimpark van de Benelux in Brabant of voel je meer voor een klimbos. De echte avonturiers gaan gezekerd door het parcours en leven zich uit op verschillende routes, hindernissen en obstakels in het klimbos of klimpark.

Bijvoorbeeld bij de IJzeren Man in Vught, bij klimpark Biesbosch, Break Out Groningen of Rocks n Rivers in Goirle. Er is altijd wel een klimpark of klimbos bij jou in de buurt. Veiligheid staat altijd voor op en voor ieder niveau is er genoeg te beleven. Bij de meeste klimbossen zijn talloze verschillende hindernissen te vinden met verschillende hoogtes. De niveaus worden dan ook bepaald door de hoogte en moeilijkheid van de hindernissen.

Een nettenpark geschikt als klauterparadijs voor kinderen

Heb je kleine kinderen en wil je de kinderen lekker laten spelen en laten klauteren? Dan is een nettenpark een geschikte locatie waar de kinderen lekker zich kunnen uitleven.

Boek een klimpark of klimbos avontuur bij een bedrijf die de VeBON Veiligheidsnorm hanteert. Bij deze bedrijven staat de veiligheid altijd voorop.