Het leukste kinderfeestje van het jaar

Jarig zijn is leuk, maar het kinderfeestje is natuurlijk pas echt de leukste dag van het jaar! Elk kind kijkt er naar uit om samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes de verjaardag te kunnen vieren. Er is zoveel te doen, dat er ook altijd een leuk uitje bij zit voor jouw kind.

Ga bijvoorbeeld klimmen in het klimbos, bezoek de leeuwen in de dierentuin of ga kruipen door de modder tijdens een stoere survivaltocht. Liever iets rustiger? Denk dan aan een creatieve workshop of ga naar een leuk museum. Dit verjaardagsfeest gaat je kind niet snel meer vergeten!

Kinderfeestjes pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart
Kinderfeesten

Hoe leuk is het om een kinderfeestje voor jouw kind te organiseren waarbij de vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes en neefjes volop lol en plezier hebben. 

Wil je een kinderfeestje binnen of een kinderfeestje buiten? Of zoek je ideeën en materialen voor een kinderfeestje thuis? Lekker met z’n allen naar de speeltuin, kinderboerderij of het zwembad of wil je toch iets spannends doen zoals een kids escape room. In iedere provincie vind je voldoende mogelijkheden om jouw kinderfeestje, inclusief drinken en een snack te organiseren. Ook een attractiepark leent zich uitstekend voor een kinderfeestje. Of denk ook eens aan het huren van een springkussens of opblaasbare eilanden. 

Een sportief kinderfeestje

Bij een sportief kinderfeestje kun je bijvoorbeeld klimmen of klauteren in een klimpark. Spelen in een binnenspeeltuin of buitenspeeltuin. De weg terugvinden na een actieve speurtocht of dropping. Of past een kids survival parcours beter bij jouw sportieve kinderfeestje? Ook de ballenbak voor de allerkleinsten is een mooi vertier evenals trampoline springen

Een creatief kinderfeestje

Bij een creatief kinderfeestje kun je denken aan samen deelnemen aan een workshop kettingen maken, zandtekeningen maken, klompjes verven, trommels of muziek maken, mozaïeken of kiezen voor een graffiti kinderfeestje op locatie.

Thema kinderfeestjes 

Hoe gaaf is het om een thema te kiezen dat bij de kinderen of de jarige past. Een feestje met een thema is uitermate geschikt voor kinderfeestje. Alle kinderen verkleedt naar het thema kinderfeestje en daar worden ze bijvoorbeeld geschminkt. Of toch liever een sport als thema zoals voetballen, kanovaren, een eigen boog maken of bushcraft. Van te voren kunnen de kinderen zich er al op voorbereiden en pret voor tien hebben.