Campings in Nederland met viswater of visvijver

Een camping met viswater is de perfecte bestemming voor liefhebbers van de hengelsport. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie aan het water of gewoon wilt genieten van de prachtige natuur terwijl je vist, er is voor ieder wat wils.

Een camping met visvijver Nederland biedt vaak de mogelijkheid om te vissen zonder dat je naar het open water hoeft te gaan of van de camping af moet om vervolgens nog kilometers met de auto te rijden. Meestal kun je vissen met een vergunning die je bij de receptie van de camping kunt kopen. Dit is vaak een goede optie voor families met kinderen. Meestal is er bij de visplaats ook een vissteiger aanwezig die een stabiele ondergrond biedt voor jou als je erbij wilt zitten of als je je kinderen wilt leren vissen. 

Campings pagina 1 van 4

Toon op kaart Toon op kaart
Campings met viswater of visvijver

Gooi een hengel uit

Er zijn uiteraard ook net buiten de camping – op loop- en fietsafstand – vismogelijkheden te vinden. In ieder riviertje of slootje is wel een vis een vangen. Wil je toch iets professioneels of kies je voor een ingerichte visplek? Dan is er de camping met karpervijver. Campings met vismogelijkheden bieden vaak een combinatie van beide opties. Zo kun je bijvoorbeeld vissen in de visvijver op het terrein, maar zijn er ook vaak opties om naar het open water te gaan vissen. Zo kun je bijvoorbeeld vissen op zee, in een rivier of in een meer. Dit is de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerde viservaring tijdens hun vakantie.

Een kampeerplek huren aan viswater

Tijdens je visvakantie op de viscamping zal je vele heerlijke uren langs de waterkant doorbrengen, maar uiteraard kun je op de camping ook diverse activiteiten óp het water te reserveren.

Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie aan het water of naar een actief visspektakel, er zijn campings met viswater en vismogelijkheden voor ieder wat wils.