Weet jij op tijd de kamer uit te komen?

Daar sta je dan, in een kamer met allemaal opdrachten en raadsels. Hoe komen jullie binnen de tijd deze ruimte uit? Door samen te werken, je hersens te laten kraken, maar vooral ook logisch na te denken kom je steeds een stap verder.

Tijdens de escape room hebben jij en je vrienden of familie maar één taak; op tijd ontsnappen. Deze activiteit is perfect voor een dagje uit en goed te combineren met andere activiteiten. Elke escape room heeft een ander verhaal en thema. Zo blijft het voor iedereen spannend. 

Kom je met droge voeten van het eiland af?

Lukt het jou om op tijd de brug te laten zakken en voor het hoge water weer terug te zijn. Bij de Escape room Biesbosch vind je als groep griendwerkers genoeg uitdagingen om met droge voeten te ontsnappen van het eiland. Bij dit “Escape Island” – als buitenactiviteit - draait het om samenwerken in de buitenlucht, plezier hebben en presteren onder tijdsdruk. Een super leuke activiteit om samen met collega’s te ondernemen.

Ga jij een spannende escape room challenge aan?

Durf jij, gewapend met een VR bril en een team van bankovervallers, de Munt van Spanje te overvallen bij het La casa de dinero VR game. Of wil je liever samen met jouw team of familie de doolhofproef van het Robinson Crusoe spelen? Of toch liever een gijzeling ontmantelen in de escape challege Morte frio?

Met verschillende teams in één ruimte spelen; dat is de challenge bij Escape Room Amsterdam. Is Amsterdam geen optie? Dan zijn er de mobiele escape rooms die je op elke locatie in Nederland kunt spelen of op een locatie bij jou zelf of in de buurt. Zoek je een uitje met de kinderen? Er zijn ook speciale kids escape rooms.

Los jij het raadsel op in een familie escape room?

De Volt fanfare is opgeheven! Wat is er aan de hand in de mysterieuze kamer van het Voltcomplex? De restanten zijn nog terug te vinden, maar wat is er aan de hand? Los jij met jouw familie en/of vrienden de verborgen raadsels binnen de tijd op? De kleedkamer is ongeroerd achter gebleven. In de lockers vind je de geheimen. Kun jij met jouw collega’s de codes kraken binnen de gestelde tijd? Bij de Voltage in Tilburg / Escape room Tilburg kun je deze Escape Extraordinary rooms spelen.

Met de kinderen op tijd ontsnappen?

Boven het Sprookjesbos Valkenburg ligt Kidsescape Valkenburg. Een escaperoom speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Kies uit de themakamers Onderland en Toverschool en ga op avontuur bij Kidscape Valkenburg, dé escaperoom voor kinderen!