Een schoolreisje dat iedereen bijblijft

Het is weer die tijd van het schooljaar. Het schoolreisje moet weer gepland worden en er is zoveel keuze. Ga je voor een actieve outdoor activiteit of juist voor een pretpark? Een zwembad is ook nog een van de opties. Een avontuurlijke insteek kan door een bezoek te brengen aan een klimpark. Laat de kinderen samenwerken en ook iets leren door een speurtocht te doen bij een museum. Een dagje jumpen in een trampolinepark is altijd nog een uitje waarbij de kids zich compleet kunnen uitleven.

Uitjes pagina 1 van 5

Toon op kaart Toon op kaart
Schoolreisje organiseren

Educatieve schoolreisjes

De kinderen kunnen op een educatief schoolreisje door een museum of bezienswaardigheid te bezoeken. Denk bij bezienswaardigheden aan kastelen, grotten en boottochten. Er zijn ook verschillende musea voor jong en oud waarbij er speciaal gericht wordt op de leeftijdsgroep. En natuurlijk kan er lekker naar buiten gegaan worden, maar is er binnen ook een hele hoop te doen.

Actieve schoolreisjes

Is een actieve uitje meer voor jouw klas? Dan kunnen de kinderen lekker een ochtendje of middagje jumpen in een trampolinepark. Laat de kinderen de strijd met elkaar aangaan door te gaan lasergamen of archery taggen. Als de kinderen geen enkel avontuur uit de weg gaan is een klimpark absoluut ook nog een optie.

Zwembaden

Zwemmen is altijd een veilige optie voor de kinderen. Veel recreatieparken stellen de zwembaden beschikbaar voor een dag bezoek. Zo kunnen de kinderen glijbanen roetsjen, binnen én buiten zwemmen.

Pretparken

Voor schoolreisjes zijn pretparken ook fantastische bestemmingen. De kids hebben talloze attracties tot hun beschikking. Denk aan achtbanen, schommelschepen en carrousels. Voor de warmere dagen zijn waterattracties ook open en zeker aantrekkelijk voor kinderen.