Een vakantiepark met zwembad is de ideale vakantiebestemming in Nederland

Vakantieparken in Nederland met een zwembad zijn een populaire bestemming voor een lang weekend of week vakantie voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een manier om even helemaal uit te rusten en te ontspannen.

In Nederland vind je vakantieparken met een buitenzwembad, een binnenzwembad, een subtropisch zwemparadijs of recreatieparken met waterglijbanen, wildwaterbanen en whirlpools. Waterpret voor het hele gezin.

Vakantieparken pagina 1 van 10

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken Nederland met zwembad

Verzekerd van waterpret met een binnen- en buitenzwembad

Er zijn vakantieparken met zwembaden te vinden in alle provincies van Nederland, dus of je nu op zoek bent naar een verblijf in het noorden, het oosten, het zuiden of het westen, er is altijd wel een geschikte bestemming voor jou binnen handbereik. En met de vele ligweiden met ligbedden en verwarmde zwembaden zijn deze verblijfsaccommodaties ook een perfecte bestemming voor waterliefhebbers die het hele jaar door van een duik in het water willen genieten.

Heerlijk relaxen in een verwarmd zwembad of in een whirlpool. Ook zijn er vaak aparte kinderbaden waar de kleintjes zich kunnen uitleven en spetteren of spelen in de waterspeeltuin.

Aquafun met super waterglijbanen

Op de bungalowparken met zwembaden in Nederland kun je terecht voor een grote verscheidenheid aan aquasporten en activiteiten in het water. Zo zijn er bijvoorbeeld super waterglijbanen en golfslagbaden voor een spectaculaire adrenalinekick.

Niet alle huisjesparken hebben een eigen binnenzwembad of openluchtzwembad. Vaak mag je dan gebruik maken van de in de buurt gevestigde waterparken en zwemparadijzen, waar je eveneens kunt genieten van nog meer glijbanen en andere waterattracties.

Veilig en vertrouwd

Zwemveiligheid en zwemvaardigheid zijn belangrijke aspecten op de binnen- en buitenzwembaden bij de vakantieparken met zwembad in Nederland. Er zijn vaak professionele zwembadmedewerkers aanwezig om toezicht te houden en advies te geven, zodat iedereen zich veilig en vertrouwd kan voelen in het water.