De vakantieprovincie met de meeste keuze in vakantiehuizen

Gelderland heeft heel veel te bieden en is een echte vakantieprovincie. Het heeft dan ook heel veel keuze in vakantiewoningen, bungalows, chalets en villa's (met zwembad, jacuzzi en sauna). Van hieruit kun je een heerlijke dag op avontuur gaan. Bijvoorbeeld naar de Apenheul, de tuinen van appeltern, het wijnmuseum, het dolfinarium, Paleis 't Loo of Burger's Zoo. Of waan je terug in de tijd en breng een bezoek aan Nederlands Openluchtmuseum.

Maar ook qua natuur kun je alle kanten uit in Gelderland. Fietsen of wandelen over de Veluwe, over prachtige landgoederen zoals Staverden of Schovenhorst. En hou je van water, dan kun je als watersporter je uitleven op bijvoorbeeld strand Horst of het Veluwemeer. En... als je dan terugkomt van een intensief dagje uit is het extra genieten van het comfort van jouw aangename gezellige en/of super luxe vakantiehuis.

Vakantiehuizen pagina 1 van 2

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen in Gelderland

Een vakantiehuis in Gelderland

In de grootste provincie van Nederland is er gegarandeerd een vakantiehuis die bij jou en de situatie past. In deze provincie vind je de Veluwe, de Achterhoek, steden als Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Tiel. Er zijn bossen, heiden, rivieren en nog veel meer prachtige landschappen om te ontdekken. Een vakantiehuis in Gelderland is dan ook nooit ver weg van de natuur. Neem je fiets mee, of huur er één, en ontdek de diversiteit aan landschappen, bezoek de leuke dorpjes en doe mee met één van de vele activiteiten die in deze regio vaak worden gehouden.

Vakantiehuis met kinderen

Voor een vakantie met kinderen is een vakantiehuis ideaal. Er is genoeg ruimte voor iedereen en ook als de kinderen overdag nog even moeten slapen, is het voor de ouders helemaal niet vervelend om in de tuin of comfortabele woonkamer even tot rust te komen. Daarnaast staan de vakantiehuizen vaak op een leuk park met veel faciliteiten. Een mooi zwembad bijvoorbeeld, een leuke speeltuin en gezellige horeca. Zo ben je ook direct op vakantie zodra je aankomt bij je vakantiehuis.

Luxe vakantiehuizen

Een vakantiehuis is hoe dan ook erg comfortabel, maar het kan altijd nog wat luxer. In Gelderland vind je verschillende luxe villa’s en vakantiehuizen. Zo kun je bij Ecolodges ’t Lenneps genieten van een privé wellness en vind je in Otterlo Hoeve Boer & Bleek, een recent gerenoveerde boerderij waar je vanaf 9 personen kunt genieten van de moderne en gezellige accommodatie.