Een zomerse dag in het water

Voor de warmste dagen in Nederland zijn er altijd de buitenzwembaden. Lekker verkoelend voor in het hete weer en genoeg mogelijkheid om ook lekker te genieten van de zon.

Ook bij deze zwembaden zijn de groepen en kinderfeestjes meer dan welkom. De horecagelegenheden zijn uitgebreid en de kinderen kunnen daarbij genieten van een hapje en een drankje. De buitenzwembaden in Nederland hebben ook een breed scala aan glijbanen en stroomversnellingen. Vergeet ook zeker niet de wildwaterbanen.

Buitenzwembaden in Nederland

Buitenzwembaden op recreatieparken

Veel vakantieparken stellen hun zwembaden beschikbaar voor mensen om te komen bezoeken. Zo ook de buitenzwembaden. De heetste dagen vallen zo in het niet met een lekker verkoelende plons. Daarnaast zijn er onder andere glijbanen en duikplanken aanwezig om je dag nog completer te maken. Daarnaast zijn de horecagelegenheden ook nog eens aanwezig om je ook te voorzien van een hapje en een drankje.

Maak er een dagje uit van

Je kan het zwembad perfect combineren met een aantal andere activiteiten. Ga bijvoorbeeld in de ochtend bezienswaardigheden bezoeken om de middag lekker langs de rand van het bad te spenderen. De avond kan je vervolgens nog eens gebruiken om ergens lekker te gaan dineren. Ook kan je gebruik maken van de recreatieparken door een uurtje te gaan bowlen. Er zijn opties genoeg om er een onvergetelijke dag van te maken.

Een sportief uitje in het water

Of je nu in je eentje bent of met een hele groep. In het water kan je ook absoluut sporten en actief zijn. Leuk weetje: Door te zwemmen train je de meeste spieren in één keer. Door bijvoorbeeld met meerdere slagen baantjes te gaan trekken heb je voor jezelf een heerlijke work-out. Natuurlijk kan je ook in spelvorm sporten in het water. Ga bijvoorbeeld met een groep waterpoloën of waterbasketballen. Op deze manier geniet je optimaal van het warme weer, de verkoeling van het zwembad en de beweging die je krijgt.