Het gehele jaar door een fantastische vakantiebestemming

Huur met het gehele gezin een heerlijk vakantiehuis op het grootste Waddeneiland Texel. Wil je de hond meenemen? Geen probleem er zijn veel huisdiervriendelijke vakantiewoningen. Lekker met z’n allen uitwaaien op het strand, wandelen door de duinen en een kop warme chocolademelk drinken op een gezellig terrasje bij een van de vele strandtenten.

Vakantiehuizen

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen op Texel

Ga met de kinderen naar de schapenboerderij, waar je ook nog eens lekkere Texelse kaas kunt kopen of klim in de vuurtoren en geniet van een gigantisch uitzicht of ga naar de zeehondenopvang Ecomare.

Texel kent 7 dorpen: De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Burg en Oosterend. Ze hebben allemaal hun eigen geschiedenis en bijzonderheden en zijn zeker een bezoekje waard! In Den Burg heb je veel winkeltjes en galeries met verschillende soorten kunst. In de koog kun je bijvoorbeeld iedere dag wel een ander restaurant kiezen. En in Oudeschild vind je de dynamiek van de boten in haven.

Texel is het hele jaar door een heerlijke bestemming voor een weekendje weg, een midweek of week. Vanuit jouw vakantiehuis, villa of appartement kun je tot rust komen in de natuur - zoals in het bijzondere natuurgebied De Slufter - of sportieve activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, vliegeren of zelfs parachutespringen.