Vakantieparken Utrechtse Heuvelrug

Genieten van de natuur, maar ook genieten van de luxe? Dat kan op een vakantie op de Utrechtse Heuvelrug. Zo kan je genieten van het waterlandschap wat op kleine afstand ligt. Meer op zoek naar de landgoederen?

Ga dan zeker naar een vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn tal van landgoederen en zelfs kastelen in de omgeving die het bezoeken absoluut waard zijn. Wandelen in de bossen is een aanrader als je van natuur houdt. Met een beetje geluk kan je zelfs wild spotten.

Vakantieparken

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantieparken Utrechtse Heuvelrug

In de natuur van de Heuvelrug

Voor bungalowparken in de natuur zit je op Utrechtse Heuvelrug goed. Je kan de bossen in gaan om te gaan fietsen of wandelen. Er liggen talloze kilometers aan fiets- en wandelpaden waar je de Utrechtse Heuvelrug kan ontdekken. De rivier de Rijn ligt ook op een steenworp. Zo kan je vanuit Amerongen gemakkelijk de oversteek maken naar de Betuwe. Hier kan je genieten van nog meer natuur en rust. Blijf je toch op de Utrechtse Heuvelrug? Dan kan je vanuit het vakantiepark de bossen in en wellicht spot je zelfs wild. De landgoederen die op de Utrechtse Heuvelrug liggen, zijn ook een mooie optie om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld is aan het kasteel Amerongen. 

Genieten op de vakantieparken

Op de bungalowparken zelf kan je je ook erg goed vermaken. Zo zijn er in de warme zomerdagen buitenzwembaden beschikbaar. Voor de mindere dagen zijn er ook binnenzwembaden beschikbaar om het hele gezin mee te vermaken. Ga aan het eind van de dag lekker eten bij het restaurant op het park en geniet van alle amusement die het park in de avond te bieden heeft. Zo kunnen de kids zich vermaken met het animatieteam door allerlei spelletjes te gaan doen. Zelf kan je ook gezellig een drankje drinken in de bar, maar ook zelf meedoen aan allerlei activiteiten. 

De luxe van de bungalowparken

De vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug bieden ook allerlei luxe faciliteiten waar de gasten gebruik van kunnen maken. Geniet bijvoorbeeld van een welverdiende sauna. Andere wellness faciliteiten worden ook zeker aangeboden. Een stoomcabine is een heerlijke opvolging voor na de sauna. Is die hitte niets voor jou, maar wil je toch genieten van een stukje welness? Vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug bieden ook bungalows aan met een jacuzzi. Zo kan je relaxen en genieten van de zomeravonden.