Vakantiehuizen grote groepen

Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor je vakantie met een grote groep vrienden of een grote familie? Of wil je een teamuitje of familiereünie organiseren en hiervoor een ruim vakantiehuis huren? Vind op Recron de mooiste plekjes die aan al jouw wensen voldoen.

Van luxe vakantiehuizen voor 12, 16 of 20 personen met een zwembad tot gezellige vakantieboerderijen en riante bungalows. Jouw ideale vakantie met een grote groep vrienden, familie of collega's begint bij Recron. 

Vakantiehuizen pagina 1 van 8

Toon op kaart Toon op kaart
Vakantiehuizen voor grote groepen

Vakantiehuizen grote groepen Nederland

Naast het prikken van een passende datum wanneer iedereen kan, heb ook je nog een andere uitdaging: het vinden van een passende locatie. En daarmee heb je nog een uitdagende opdracht te pakken dan het vinden van het moment. De één wil misschien wel gezellig op één kamer slapen terwijl de ander juist iets meer ruimte nodig heeft en zich tussentijds even wil kunnen terugtrekken. Zoveel mensen zoveel wensen….Gelukkig heeft Recron een divers aanbod met de meest uiteenlopende vakantiehuizen in Nederland voor grote groepen. Zo kun je rekening houden met ieders wensen in de keus qua vakantiewoning. Zo zijn er verschillende grotere vakantiehuizen speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers en zijn er ruime familiekamers voor gezinnen met jonge en oudere kinderen. De ruime vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien om iedereen van het gezelschap een fijne en ontspannen tijd te laten doorbrengen. Of je nu een vakantiehuis zoekt voor een familie- of vrienden- of school reünie of voor een groot gezelschap dat bestaat uit collega’s. Wat meer wensen? Boek dan een luxueuze en riante vakantiebungalow voor nét wat meer luxe en extra’s. 

Groot vakantiehuis met zwembad

Een ruim vakantiehuis met zwembad heeft verschillende pluspunten voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en luxueuze plek voor de vakantie. Zowel kleine als grotere kinderen van het gezelschap vinden een zwembad natuurlijk het einde, maar ook wanneer je oudere of sportieve mensen trekken natuurlijk graag een baantje. Het zwembad zo dichtbij is natuurlijk enorm prettig. Dat maakt een duik tussendoor wel heel gemakkelijk!

Riante vakantiehuizen op de beste plek 

Niet alles is natuurlijk afhankelijk van de accommodatie. De omgeving is natuurlijk net zo belangrijk voor een geslaagde vakantie. Zeker wanneer je een aantal dagen op vakantie bent met vrienden. Maar ook wanneer je een vakantieplek zoekt wanneer je bijvoorbeeld met collega’s een bedrijfsuitje hebt. De kronkelige bospaden verkennen, een strandwandeling lange de branding van de zee of iets sportiever op een blokart? Een GPS tocht door de stad, winkelen of een museumbezoek. Bij alle vakantiehuizen is kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft. Want wees eerlijk, het is toch wel fijn dat de activiteiten een beetje in de buurt zijn. Wij helpen je graag om dé beste vakantieplek te vinden voor iedereen die met jou op vakantie gaat! Op naar een onvergetelijke vakantie met elkaar.